[ Lamez ] nCuXaPaa vs [ С.A.A. ] ligla

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rada
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 01, 2007 4:47 pm
Контакти:

Мнение от rada »

Мдам, не смейте да отписвате кака. Още бой ще раздаде до края на рунда. Само не разбрай крашед като е толкова отворен що така модна като видя звездното небе, уж много голям и смел го вадеше, ама май само у форума. Пък после и време нямаше, и акк даде, па той взе че пожълтяяяя, абе не си е работа с каките да се закачаш, ама .... :a086:
Xepa's fan!
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Поздравления за психара - евала ман отлична битка и много интересна ....казах и в играта на лигла: "кофти е да си подлога " ,ама на тия на които се слагаш да те пребият си е направо приказка
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Специално към любителя на монолозите, господин Starfighter. Мнението ти не е миродавно изобщо, нито пък някой от замесените го интересува. Така че може си го задържиш за себе си, с пълно основание.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

steff1 написа:QUOTE (steff1 @ Jun 2 2009, 17:34) Специално към любителя на монолозите, господин Starfighter. Мнението ти не е миродавно изобщо, нито пък някой от замесените го интересува. Така че може си го задържиш за себе си, с пълно основание.
Специално към любителя на медецински уреди за уриниране , г-жа Лигла. Мнението ти също не е миродавно ,нито ме интересува .Поздравих победителя в битката , а и не виждам нотариален акт да си дала за собственност на форума.
Последна промяна от StarFighter на вт юни 02, 2009 4:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Браво психарче :) евала бате :a055: цял месец се копаше яко , влязах в мод за 2-3 седмици и ще се избиете :) по добре да не излизам да не ва урчасам нещо :P
Lori
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 09, 2009 2:03 pm
Контакти:

Мнение от Lori »

Много грешиш че никой го не интересува : :lol: - мен ме интересува и сам възхитена от това колко е наясно Starfighter.-а за какво става въпрос с тебе - ама няма да ти изкарвам кирливите ризи пред хората :lol: - иначе битката си беше едно истинско бижу - и аз много помагагах : :lol: -
смятах ,смятах.... :lol:

Голям купон си спретнахме :a055:

Starfighter.- пак много ме изненада :lol: ,приятно
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

Lori написа:Цитат(Lori @ Jun 2 2009, 18:43) Много грешиш че никой го не интересува : :lol: - мен ме интересува и сам възхитена от това колко е наясно Starfighter.-а за какво става въпрос с тебе - ама няма да ти изкарвам кирливите ризи пред хората :lol: - иначе битката си беше едно истинско бижу - и аз много помагагах : :lol: -
смятах ,смятах.... :lol:

Голям купон си спретнахме :a055:

Starfighter.- пак много ме изненада :lol: ,приятно
:lol: Я пак!
Намери се кой да ми обяснява за кирливи ризи! То бива безочие, ама твоето е безобразно! ОВ! :t010: Марш там! Те ще ми извадят кирливите ризи на показ и ще има по-голяма тежест. Уверявам те.
[/color][/i] [i] [/i]
Lori
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 09, 2009 2:03 pm
Контакти:

Мнение от Lori »

и сори че тука ще го кажа на Стеффито - ама си изключи личните - сакън някои да не я затапи /може и да ме накажат ,ама май ве4е свикнах :lol: -/- щом викаш на мен СМЕШКА - не знам какво аз ти да кажа - Ти стана СМЕШКА ,- голяма ,зелена , със 6 годишен стаж смешка, дето само знае да приказва много - ама той рунда свърши -докато се перчиш колко си велика и как трябва да умирам от страх пред тебе - първо май ме стигни :lol: и после се перчи :lol:
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

Lori написа:Цитат(Lori @ Jun 2 2009, 19:14) и сори че тука ще го кажа на Стеффито - ама си изключи личните - сакън някои да не я затапи /може и да ме накажат ,ама май ве4е свикнах :lol: -/- щом викаш на мен СМЕШКА - не знам какво аз ти да кажа - Ти стана СМЕШКА ,- голяма ,зелена , със 6 годишен стаж смешка, дето само знае да приказва много - ама той рунда свърши -докато се перчиш колко си велика и как трябва да умирам от страх пред тебе - първо май ме стигни :lol: и после се перчи :lol:
Не съм си изключила личните - нямам такава власт, само те сложих в игнор листа си, защото не ми се четат глупостите ти цяла нощ.
Не говорим за ЛС и , а за кирливи ризи. Отивай на ОВ! Искам да ги видя кирливите си ризи :) Ти твоите искаш ли?

ПП: Повече няма да ти отговарям тук на простотиите, каквото има да кажа съм го казала, където трябва и на когото трябва. Ти си лай!
ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ ДОКАЗВАШ! :t010:
Последна промяна от steff1 на вт юни 02, 2009 5:29 pm, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
batpec
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 25, 2007 8:30 pm
Контакти:

Мнение от batpec »

едно бекъпче ако може за да разберем и ние простосмъртните за какво иде реч , това което го има не го отваря
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”