Можели един бесплатен савет

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
vencist
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 01, 2008 1:29 pm
Контакти:

Мнение от vencist »

Питанката ми е следната имали ниакаде информациа как да развивам защитите на корабите за да са максимално ефективни тоест не просто да цакам безарзборно наиасносам че крастосвача един от основните кораби за играта но се пак ако някои може да даде ниакав савет щему бада задължен.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Смяташ си според ресурса. Трябват ти обикновен калкулатор и калкулатор за битки. Не е трудно. Във FAQ има всички цени, тъй че лесно ще се ориентираш. И бесплатно няма нищо ... Ама виж безплатно ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Giobels написа:QUOTE (Giobels @ May 31 2009, 18:16) Питанката ми е следната имали ниакаде информациа как да развивам защитите на корабите за да са максимално ефективни тоест не просто да цакам безарзборно наиасносам че крастосвача един от основните кораби за играта но се пак ако някои може да даде ниакав савет щему бада задължен.

леки лазери и малки щитове :a013:

изкефи ме много заглавието, продължавай в тоя дух ;)
и поздрави на даскалката ти по български ЕЗИК и литература ;)
vencist
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 01, 2008 1:29 pm
Контакти:

Мнение от vencist »

Благодаря за отговора и на двамата верно е че няма бесплатен обяд :lol: .Относно забележката за за граматиката опитаи и ти да пишеш нормално ако имаш 3 езика в главата и не живееш в бгто мисля че беше неуместна се пак Благодаря на отзовалите се
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

приятен ден и от мен и добро забавление :)

п.п.
темата приключи
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”