Съвсем точно казано - съгласен на 99% , дори трябва да е по строго - някакъв бонус за големия акаунт ,че мишките мизерни да не си и помислят да надигат главици !LoaD написа:QUOTE (LoaD @ May 31 2009, 20:57) Да, в крайна сметка не разбирам от какъв зор е задължително пък да лети, че да го бият. Kойто го е страх от мечки - не ходи в гората. Идеята, по-бързо да достигнеш до определено развитие - и да те мятат в океана при големите и при бързите риби - най-добре би разкрила и започнала да развива уменията на отделните индивиди. Закона на джунглата. Може би ще бъде някому удобно да се запази някаква среда, където да си кротуваш, да не подаваш много глава нагоре, за да не хартисаш без нея, както преди седяха на 149к ресурсни и си играеха в този диапазон, но да бъде максимум 99к този път. И не само по ресурсни, поради вече двата вида точкуване. Играта вече си има подобна среда до 100 точки де, но самият старт си е отделен етап. :>
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 1 2009, 12:26) Лично мое мнение е че трябва при битка да се дават точките за единица унищожен вражески кораб,базова единица т.е.за нокса става въпрос,нека при битка да си губи точки със съответните -15%,но атакуващия да си получава wp на базова основа,защото е много неприятно да биеш нокс и да взимаш 15% по малко wp,знам че някой тук ще каже да бия от другите раси,но аз ще отговоря че при условие че ноксите са 50% от играчите(поне в топ 100 е така)трудно ще стане така че надявам се това предложение да не звучи неправдоподобно!Аз се чувствам ощетен от това да взимам само 85% от битките срещу нокси...
Май, желанията отиват към махане на расите