Някак си глупостите, които изговорихте ме жегнаха негатовно. Та нека почнем от първият пост
seazar написа:QUOTE (seazar @ May 30 2009, 01:48) Е значи барса е играла супер футбол на финала...аз казвам реално което си беше= слаб мач.
Слабо беше нивото на игра на Манчестър, но на Барса си беше доста над средното ниво. Имаше случай в които си разменяха топката м/у 20 и 30 пъти и "червените дяволи" не успяваха дори да се доближат до футболист на Барселона.
QUOTE .Просто интересни за великия отбор (дрийм тийм)който никога не е съществувал освен в главите на болните фанатично привърженици.[/quote]
Отбора на Кройф си беше ДРИЙМ ТИЙМ - и не само ние си му викаме така, ами и цял свят го знае това. Нали се сещаш, че да дойде от някъде този прякор трябва някои да го постави, а мога да гарантирам, че не го измислило нито ръководство , нито играчи , нито служители на тима.
QUOTE Целувайте "големия пръст" на африканеца и това е.[/quote]
Първо с "БОЦ" е вкарван един от най-красивите голове в историята на ШЛ и второ удара не беше с големият пръст
QUOTE А също и пращайте писма на оная мижитурка къдрава Мишел платини да му благодарите-откакто е във власта за 4 години 2 титли на любимия му отбор...смятам ,че намека ми беше ясен...[/quote]
От къде на къде любим отбор? Платини никога не е имал нещо общо с БАРСЕЛОНА. Нито като трансферни слухове на времето, нито в интервюта е казвал, че е симпатизант . От къде аджеба ти разбра, че франсоата е "каталунец"
QUOTE и много поздрави от резервите на милан 4:0 срещу тогавашния дрийм тим..ама кой е бил тоя дрийм тим..милан или барса[/quote]
Тогава ни разпиляха играчите на Милан. А и този мач предвеща края на Дрийм Тийм-а
QUOTE Всяка година ми говорят за някакви дрийм тимове..е писна ми вече...какво са спе4елили[/quote]
First Dream Team - 4 пъти Шампион на Испания, 1 Победител в ШЛ , 1 Победител в КНК, 1 Купа на Краля , 1 СуперКупа на Европа .
Рийкардовият Дрийм Тийм - 1 ШЛ, 1 Супер Купа на Испания, 2 пъти Шампион на Испания
Гуардиола - Требъл в 1-вия си сезон !
QUOTE Шави и Иниеста били най -добрите...не е вярно.От колко години играят в барса и изведнъж ..опааа станаха големи футболисти..Иниеста 5 години резерва и Шави на 106 години...[/quote]
Е не с този пост направо ме разби ... нямам думи. Шави винаги е бил недооценян в световният футбол. Но Европейското му повлия страхотно и без никакви забележки , той е номер 1 от халфовете в света - 92% точни пасове от над 120 подадени топки.
Иниеста бил резерва - бухаха. Та, той е на 24 и има 3 години като титуляр в този състав ! Посочи ми други 2 халфа, който могат по този начин да играят през целият сезон ? А да и Шави е на 29 години

За справка Роналдиньо все Златна Топка на 26, а Канаваро на 33или 34 . Пък и Малдини е най-големият
QUOTE .и тук всяка година слушам как барса си били променили стила на игра..пък те са единствения отбор в Европа който си е същия от 20години насам..само футболистите и трениорите им са различни.[/quote]
Бъркаш се . Никога не се е говорило, че сме с различен стил на игра. Единственият отбор в Европа, който следва своята идеология без значение от резултат, време и прочие. Не от 20, ами от както е създаден отбора си играем така и това ме кефи

И за сведения някои от футболистите са вече 7-8 години в този отбор

По тази логика Манчестър също играят по един и същ начин !
QUOTE Ако бъден реалисти местото на Барса въобще не беше на финала просто е ясно съдията какъв беше[/quote]
Мойте уважение и не целя да обидя някой, но защо никои нищо не каза за неотсъдената дузпа на Анри в 1-вия мач. 1;0 и отиват на Стамфорд Бридж . Чакай, чакай и какво става ... в 4-та минута Меси нахлува в полето опитва се да подаде една топка, но тя рикуширва в ръката на БАЛАК - ДУЗПА - 0:1 и общ резултат 2;0 и гол на чужд терен. Червеният картон на Eрик - Та Абидал беше поне на метър от тоя нещастник, който се стропули на земята.
QUOTE От друга гледна точка мога да кажа, че футболът наистина не е 3462457257 паса по целия терен от много години. Говорим за тактика и надиграване, в което барса не успяха срещу челси и нямаха особено голяма съпротива срещу манчестър юнайтед.[/quote]
Оууу велики ... а кое е футбола - Ала Челси - цял мач в тяхната половина и ритни топката по-надалече ? А като говорим за тактическо надиграване ... Във втория мач Фърги бе преметнат от Гуардиола. Излезе без изявен централен нападател , като сложи Анри и Ето'о на крилата, а Меси нещо като плеймеъкър. Това обърка играчите на Манчу