йхихих събирам 10 броя от едни неща ии идвам скоро !Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ May 29 2009, 10:53) Не правеше впечатление на толкова по(о)бъркан човек! Земи си успокоителното и внимавай с акаунта си (не се застоявай тук) да не стане сакатлък... Обогатяваш ни с мненията си, но може би без тях ще е малко скучно. Никога не е късно да станеш за резил, така че дерзай все така отворен.... И си чакам приключенията които ти така безрасъдно ми обещаваш![]()
Малко битки и от [Robbers]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 29 2009, 17:41) йхихих събирам 10 броя от едни неща ии идвам скоро !![]()
ъъ, ... за 10 .... сонди става дума, нали
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
- Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
- Контакти:
А ве сонди 10 мегатранспортиора събира и предполагам ги е събрал ама още се зори да им качи нивата майm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 29 2009, 19:36) е та за сонди де ти какво мислиш![]()
Последна промяна от pe7o на пет май 29, 2009 6:18 pm, променено общо 1 път.
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
EvilForce
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Крашедче, малко или много ... Съобразявай се къде и какво говориш. Преди време ти бях казал някои работи, както във форума, така и на ЛС, ама явно си ги забравил. Както виждаш, аз не се правя на голям, макар че ако си събереш всички бекъпи, едва ли ще постигнеш моите за 1 рунд, ама като не съм добър играч си мълча. А ти хем не можеш да играеш, хем се напъваш. А и 10 ЗНС /ако наистина тях вадиш/ много лесно и бързо се прибират в складовете. Може да разпиташ защо не ме летят със ЗНС-та ... Ако не искаш, да ти помогна - старите играчи, които са играли с или срещу мен знаят, че не ми пука колко са ... Посрещам ги. Имаше случай и 16 ЗНС-та не искаха да литнат по мен, макар 2 месеца да бяха до главната ми и флота да не го бях мърдал. Само един път се преместиха и ... тогава стана много лошо. А и ... не виждам да си постигнал нещо много много ... Повечето от тук пишещите поне знаят за какво става дума в тая игра и са постигали нещо в играта. А тия, които даже вече не пишат - няма какво да постигат. И ако трябва да бъда честен - единствено носталгията ме връща към играта ... А и играя, за да си губя времето, когато го имам. Не знам какво правя вече тука ..
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
"Обичайните заподозрени:
на обиколка със сонди из иначе скучната галактика. И хоп! Добре познат герой, от добре познат съюз. На 20 системи разстояние.... Но и малък проблем.... леко зелен!
Бърза сметка ... бутнати складове на три планети, продадени 100 кръста на борсата ... и полет:
http://gurunen.hit.bg/Ald_vs_gamencerista.html
Рецките логично литнаха по-късно, понеже литнах по защитника докато светеше на 5 мин и нямах време да чакам. В общи линии познавам навиците му да рефрешва и реших, че е подходящ момента. По този повод - някой, (подозирам кой точно) ... се облажи с метала от рециклажа и малко кристал, но по-важната част си я прибрах
....
Бързо възстановяване на защитника - поздрави ме отново за битката, след като този рунд му се случва за втори път
"
Газим надълбоко и летим ниско. Отнасяме покриви на всякакви съоръжения! НИе сме Robbers!
на обиколка със сонди из иначе скучната галактика. И хоп! Добре познат герой, от добре познат съюз. На 20 системи разстояние.... Но и малък проблем.... леко зелен!
Бърза сметка ... бутнати складове на три планети, продадени 100 кръста на борсата ... и полет:
http://gurunen.hit.bg/Ald_vs_gamencerista.html
Рецките логично литнаха по-късно, понеже литнах по защитника докато светеше на 5 мин и нямах време да чакам. В общи линии познавам навиците му да рефрешва и реших, че е подходящ момента. По този повод - някой, (подозирам кой точно) ... се облажи с метала от рециклажа и малко кристал, но по-важната част си я прибрах
Бързо възстановяване на защитника - поздрави ме отново за битката, след като този рунд му се случва за втори път
Газим надълбоко и летим ниско. Отнасяме покриви на всякакви съоръжения! НИе сме Robbers!