АБЕ САМО ЛЕВСКИDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ May 31 2009, 21:22) САМО ЦСКА!
кви левски бе мен`? ама заа жалост знам само песни на левски... или стихчета: какво е моретоо? синьо... небетоо?? синьоо... гъза на маймуната? червен, но зависи от породата![]()
САМО ЛЕВСКИ
kireto написа:Цитат(kireto @ May 31 2009, 21:10) Скрий се бе свинио пиша го само за левскарите
п.п. Честито все пак на Левски, макар да беше предварително ясно какво ще стане .... миналата година ЦСКА шампион по повод юбилея на клуба, тая година - логично Левски, заради годишнината ..... Да живее справедливостта в българския футбол ....
LoaD -ПРЕЗИДЕНТ! .......
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
kireto написа:Цитат(kireto @ May 31 2009, 18:04) Айде Левскари честита 26-та титла, САМО ЛЕВСКИ
Говеда сини вий пак сте втори а ний червено-бели шампиони але але!!!!
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Ако всички мислеха като теб, нямаше да има фенове на различните отбори и всички щяха да са фенове само на един отбор. А да - и Българските отбори нямаше да имат фенове :DDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ May 31 2009, 21:39) е хубаво де, какво им харесваш на левски? синьото? бялото?....
за нищо не стават... и играта и самите си те :S
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Олеле! И аз съм си за Сините шампиони, ама колега много се вживяваш. Преди време, преди доста време и аз бях като теб. Но сега по-важно е друго: не сини, червени, жълти, зелени, пембени, Фиолетови... В България има един отбор, който е важния - национални. И в наш'то "прекрасно" родно първенство някои отбори едва ли не трябва да си плащат хотел, че се излежават цял мач по тревата ще е така. Когато се заиграе хубаво, когато се заиграе футбол, а не ритнитопковщина, тогава ще имаме право да се делим на отбори и да си мерим трофеите.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]