раса:тертет мини само метал махнат скорости прилични др проучвания добре има флот 600 боини 4 дини ии още 2 който се правят ако някой поиска ацц-то да драска в темата ще избера някой който може да играе а ии ацц-то да остане в смерш
е
edit: причината е че няям време пък ии може да остана по 2 предмета да си завърша ии живи здрави пак ще чупим картинки
Последна промяна от Crashedd на съб май 30, 2009 1:56 pm, променено общо 1 път.
е жалко тъкмо ми свърши протекцията.... и очаквах да се заиграем и да ме боли главата ама нейсе
карай друг път школото е по-важно
айде със здраве
а на новия собственик дупе да му е яко
Като каза 3 дини ... ми е интересно къде са другите 3 ? Защото доколкото виждам, някъде нагоре пише, че са 6 ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 31 2009, 16:42) пак не си разбрал пичагата където писа преди мен има 3 дини ии аз за това написах че са с 3 повече
edit: ацц-то е дадено моля ключ успехи на всички
уредено, ключа де
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]