Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

slabaka122 написа:QUOTE (slabaka122 @ May 31 2009, 13:15) дам чудна идея,разпродаваш си цялата флота рушиш си акаунда и като за награда най-накрая някой ти побелява :p013:
Или позеленява .

Така е, не е прятно наистин,а да си съсипваш акаунта, тук си правна 100% !
Последна промяна от StarFighter на нед май 31, 2009 11:29 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

хаха а аз кво да кажа летят ми със звезди и с по 3500 кръста пък са ми зелени :P а аз не мога да се опитам дори да летя по тях :lol: мисля че нещо куца при тия правила в този рунд някак си съм за праг над някакви точки да може всеки да си лети например над 300к статистически точки всеки да може да литва на всек друг с над 300к!
Последна промяна от m0rtaL на нед май 31, 2009 11:33 am, променено общо 1 път.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 31 2009, 10:24) хаха а аз кво да кажа летят ми със звезди и с по 3500 кръста пък са ми зелени :P а аз не мога да се опитам дори да летя по тях :lol: мисля че нещо куца при тия правила в този рунд някак си съм за праг над някакви точки да може всеки да си лети например над 300к статистически точки всеки да може да литва на всек друг с над 300к!

еми това са яко шибани абсурди (съжелявам за израза ама няма какво друго да се каже за това чудо)
Странно как Блека не може да му лети на твоя човек а той на теб може :p013: :p013:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

да се въведе нова раса:
Бирените човечета (на английски The beerman's)

бонуси на расата: - мината за метал вади светла бира; мината за кристал вади тъмна бира а мината за газ - наливна от предходните два ресурса....
+ 50% повече на проучванията свързани с дълго заседяване около масите....
в близост до планетите да може да се генерират (i-та), служещи за по-често навестяване на тоалетната.....

флота на расата е основно МЕГАТРАНСПОРТЬОРИ - товарят по 25 каси бира..... на курс

боен флот - МЕГАТОНИ - а бре щом има МЕГА('нам к,во си) - значи носи повече бира.....

най-силната бойна единица да се нарича ЗНБ - Завод за Наливна Бира ....... един вид подвижни производствени мощности - ползва се за експукризии и пикници на далечни разстояния. Лети съвместно с помощен флот с въоръжние от кюфтета, картофки и пържена цаца.....

сега почвам да работя и върху легендата за възникването на расата.... но като цяло това е най-напредналата в техническо и интелектуално ниво раса - стигнала е до извода, че всичко друго освен бирата не си струва да се развива ;)

НАЗДРАВЕ КОМПАНИЯ :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 31 2009, 11:57) да се въведе нова раса:
Бирените човечета (на английски The beerman's)

бонуси на расата: - мината за метал вади светла бира; мината за кристал вади тъмна бира а мината за газ - наливна от предходните два ресурса....
+ 50% повече на проучванията свързани с дълго заседяване около масите....
в близост до планетите да може да се генерират (i-та), служещи за по-често навестяване на тоалетната.....

флота на расата е основно МЕГАТРАНСПОРТЬОРИ - товарят по 25 каси бира..... на курс

боен флот - МЕГАТОНИ - а бре щом има МЕГА('нам к,во си) - значи носи повече бира.....

най-силната бойна единица да се нарича ЗНБ - Завод за Наливна Бира ....... един вид подвижни производствени мощности - ползва се за експукризии и пикници на далечни разстояния. Лети съвместно с помощен флот с въоръжние от кюфтета, картофки и пържена цаца.....

сега почвам да работя и върху легендата за възникването на расата.... но като цяло това е най-напредналата в техническо и интелектуално ниво раса - стигнала е до извода, че всичко друго освен бирата не си струва да се развива ;)

НАЗДРАВЕ КОМПАНИЯ :a055:
Евала записвам се за тая раса,добре си го измислил :a055:
charovna

Мнение от charovna »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 31 2009, 13:57) НАЗДРАВЕ КОМПАНИЯ :a055:
А как ли ще звучи "Админ- читател на форума"? :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Интересно :)
Относно по-горните постове - за*бете тия 3 атаки. Като е мъж да лети, при пускането още и акаунта се отваря за атаки. Нека се пази :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 31 2009, 14:17) Интересно :)
Относно по-горните постове - за*бете тия 3 атаки. Като е мъж да лети, при пускането още и акаунта се отваря за атаки. Нека се пази :)
Да, в крайна сметка не разбирам от какъв зор е задължително пък да лети, че да го бият. Kойто го е страх от мечки - не ходи в гората. Идеята, по-бързо да достигнеш до определено развитие - и да те мятат в океана при големите и при бързите риби - най-добре би разкрила и започнала да развива уменията на отделните индивиди. Закона на джунглата. Може би ще бъде някому удобно да се запази някаква среда, където да си кротуваш, да не подаваш много глава нагоре, за да не хартисаш без нея, както преди седяха на 149к ресурсни и си играеха в този диапазон, но да бъде максимум 99к този път. И не само по ресурсни, поради вече двата вида точкуване. Играта вече си има подобна среда до 100 точки де, но самият старт си е отделен етап. :>
Последна промяна от LoaD на нед май 31, 2009 7:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Лично мое мнение е че трябва при битка да се дават точките за единица унищожен вражески кораб,базова единица т.е.за нокса става въпрос,нека при битка да си губи точки със съответните -15%,но атакуващия да си получава wp на базова основа,защото е много неприятно да биеш нокс и да взимаш 15% по малко wp,знам че някой тук ще каже да бия от другите раси,но аз ще отговоря че при условие че ноксите са 50% от играчите(поне в топ 100 е така)трудно ще стане така че надявам се това предложение да не звучи неправдоподобно!Аз се чувствам ощетен от това да взимам само 85% от битките срещу нокси...
Последна промяна от m0rtaL на пон юни 01, 2009 10:42 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 1 2009, 12:26) Лично мое мнение е че трябва при битка да се дават точките за единица унищожен вражески кораб,базова единица т.е.за нокса става въпрос,нека при битка да си губи точки със съответните -15%,но атакуващия да си получава wp на базова основа,защото е много неприятно да биеш нокс и да взимаш 15% по малко wp,знам че някой тук ще каже да бия от другите раси,но аз ще отговоря че при условие че ноксите са 50% от играчите(поне в топ 100 е така)трудно ще стане така че надявам се това предложение да не звучи неправдоподобно!Аз се чувствам ощетен от това да взимам само 85% от битките срещу нокси...
Влез нокс и ще взимаш 100% срещу битките с нокси и 115% срещу останалите раси.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”