Време е...
- pe7o
- Редник (Private)
- Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
- Контакти:
Правилно не бях се замислял, но със се чудил след като корабите на нокса имат еднаква структура и сила защо трябва да ти дават по-малко БТ като ги набиеш.Нека са си по-евтини, но да дават нормален брой БТVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 30 2009, 23:03) . 15% по евтино, означава 15% повече бойни точки. Ама това няма кой да го осмисли ...
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
EvilForce
Защото бойните точки се начисляват според изгубените точки, не структура и сила. Рояла имаше идея едно време за начисляване на бойни точки според сила, което е много по-справедливо. Няма да има такива ситуации с 15% повече бойни точки, аналогично и при тертет-защитник, няма да печелиш една камара бойни точки за ударени транспортьори и сонди, едно е и да си хванал човек със скаути, искащи невероятните 2 проучвания (2 ли бяха), друго - с унищожители или дини.petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ May 31 2009, 09:28) Правилно не бях се замислял, но със се чудил след като корабите на нокса имат еднаква структура и сила защо трябва да ти дават по-малко БТ като ги набиеш.
Последна промяна от LoaD на нед май 31, 2009 9:53 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Евала ман предлагал съм го това но няма кой да чуе!Писна ми да бия нокси и да взимам по малко точки!petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ May 31 2009, 06:28) Правилно не бях се замислял, но със се чудил след като корабите на нокса имат еднаква структура и сила защо трябва да ти дават по-малко БТ като ги набиеш.Нека са си по-евтини, но да дават нормален брой БТ![]()
Последна промяна от m0rtaL на нед май 31, 2009 10:02 am, променено общо 1 път.
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Играч А играе средно по 18-20 часа в първите 2 месеца. Играч А успява да се откъсне и малко хора да са му бели. Заради глупавите правила на Играч А му литва играч Б със солидна флота и хубав брой звезди. Обаче този играч Б е зелен на играч А, а играч А е на сейв и защитата му е трудно нещо.. Как аджеба играч А да се защити ? НИКАК ! С...м ти на правилата на играта. Нито може играч А да тръгне да контраатакува (разбирай саве се връща 1-2 мин късно, а скоростите му са далеч по-добри) Нито може да направи нещо освен да се моли на Арменският поп да не му падне планетата. Е планетата пада и играч А трябва да стой и да гледа тъпо! По тъпо правило не можахте ли да измислите.
КЛАСИКА в жанра - граница от 150к . Минеш ли ги горната граница пада
Малките акаунти - при повече от 3 атаки - тип "Аз да пробвам" отваряне за 1 седмица"
Друго не ми трябва
Малките акаунти - при повече от 3 атаки - тип "Аз да пробвам" отваряне за 1 седмица"
Друго не ми трябва
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ May 31 2009, 09:47) Играч А играе средно по 18-20 часа в първите 2 месеца. Играч А успява да се откъсне и малко хора да са му бели. Заради глупавите правила на Играч А му литва играч Б със солидна флота и хубав брой звезди. Обаче този играч Б е зелен на играч А, а играч А е на сейв и защитата му е трудно нещо.. Как аджеба играч А да се защити ? НИКАК ! С...м ти на правилата на играта. Нито може играч А да тръгне да контраатакува (разбирай саве се връща 1-2 мин късно, а скоростите му са далеч по-добри) Нито може да направи нещо освен да се моли на Арменският поп да не му падне планетата. Е планетата пада и играч А трябва да стой и да гледа тъпо! По тъпо правило не можахте ли да измислите.
Друго не ми трябва![]()
как да го обясниш това на форумните лайномети???те сега ще ти кажат:еми да не си вдигал толкова точки,ти сам си си виновен.а това че ти си яко ощетен не е важно и най-лошото е че НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ЗАЩИТИШ.
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
100% подкрепям казаното, трябва да може всяко ацц да се защити при подобни действия, най-добре е отваряне на акк на нападателя за седмица, иначе винаги може да се смъкнат точки за да не ти е зелен нападателя ....продаване на част от флотата, бутане на сгради....и тн. може би, той (нападателя) така е направил .Fen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ May 31 2009, 12:47) Играч А играе средно по 18-20 часа в първите 2 месеца. Играч А успява да се откъсне и малко хора да са му бели. Заради глупавите правила на Играч А му литва играч Б със солидна флота и хубав брой звезди. Обаче този играч Б е зелен на играч А, а играч А е на сейв и защитата му е трудно нещо.. Как аджеба играч А да се защити ? НИКАК ! С...м ти на правилата на играта. Нито може играч А да тръгне да контраатакува (разбирай саве се връща 1-2 мин късно, а скоростите му са далеч по-добри) Нито може да направи нещо освен да се моли на Арменският поп да не му падне планетата. Е планетата пада и играч А трябва да стой и да гледа тъпо! По тъпо правило не можахте ли да измислите.
Друго не ми трябва![]()
Последна промяна от StarFighter на нед май 31, 2009 11:13 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 31 2009, 10:08) 100% подкрепям казаното, трябва да може всяко ацц да се защити при подобни действия, най-добре е отваряне на акк на нападателя за седмица, иначе винаги може да се смъкнат точки за да не ти е зелен нападателя ....продаване на част от флотата, бутане на сгради....и тн. може би, той (нападателя) така е направил .
дам чудна идея,разпродаваш си цялата флота рушиш си акаунда и като за награда най-накрая някой ти побелява
Последна промяна от slabaka122 на нед май 31, 2009 11:21 am, променено общо 1 път.