Ами незанчителни битки срещу незначителен съюз решил да обяви война вчера ето отговора днес!Мерси на всички които ми помогнаха да сваля точки за да има битка
Dart Maul написа:Цитат(Dart Maul @ May 30 2009, 23:28) Ами незанчителни битки срещу незначителен съюз решил да обяви война вчера ето отговора днес!Мерси на всички които ми помогнаха да сваля точки за да има битка
виш ся човек ти мене не моиш ма стресна с това че си литнал по две кас от саюза ми и без тва смятах да ги гоня просто не бяха минали 7 дни от как ги приех така че спокоино води го за 0:0 все още резултата как изведнъж тръгна да ми се набира пича занулил ми наи големите две каси във саюза и аидее вече големото постижение емиии радваи се радваи се няма лошо
fabrikata написа:QUOTE (fabrikata @ May 31 2009, 01:02) виш ся човек ти мене не моиш ма стресна с това че си литнал по две кас от саюза ми и без тва смятах да ги гоня просто не бяха минали 7 дни от как ги приех така че спокоино води го за 0:0 все още резултата как изведнъж тръгна да ми се набира пича занулил ми наи големите две каси във саюза и аидее вече големото постижение емиии радваи се радваи се няма лошо
а бе мишоци елате ми де да ви видя само че сте това което съм писал нищо повече!бихме ви преди този пост ще ви бием и след него!!!Поздрави на вас ODIN a ALuRe хахха ами да не бяга толкова и да посрещне съдбата си като КАСА!Постнете си битките и вие тогава ще е 2:2 първо дайте да ви видим на 2ката съм ТОВА Е ЗА ВСЕКИ!
Последна промяна от Dart_Maul на нед май 31, 2009 12:53 am, променено общо 1 път.
Последна промяна от bpemeto на нед май 31, 2009 9:15 am, променено общо 1 път.
Причина:всичко може да се напише и с по - малки букви ... Моля, не крещи в трибуната ...