Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Еми няма кой да играе с нея защото знае че с нокс или конфедерат ще е по-напред. Според мен трябва или да се пооправи малко баланса или да приемем факта, че има раси за топа и раси за простолюдието и всеки да си решава според гьола за коя раса е...
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ти за*би топа. Защото в топа са хора, които или го могат или са късметлии. 15% по евтино, означава 15% повече бойни точки. Ама това няма кой да го осмисли ... Както се изразих - тертета е много добра раса, ама няма кой да играе с нея. Ако се замислите, ще осъзнаете защо ... Пък и като гледам никой не следи нищо в тая вселена ... Ама пак никой не се замисля ... Както и да е... Вие поне имате времето да обмисляте "стратегии" за развитие, ама пак явно не можете ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Расите не се избират по картинките.
Като искаш, да имаш нещо в повече, което някоя раса го няма - избери си друга.
Ако не ти харесват бонусите на миопа в крайна сметка - влез нокс, тогава.
И на мен не ми е симпатична иконката на нокса, ама на - обстоятелтсва.
Последна промяна от RoYaL на съб май 30, 2009 9:16 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 30 2009, 21:09) Расите не се избират по картинките.
Като искаш, да имаш нещо в повече, което някяо раса го янма - избери си друга.
Ако не ти харесват бонусите на миопа в крайна сметка - влез нокс, тогава.
И на мен не ми е симпатична иконката на нокса, ама на - обстоятелтсва.
Еххххх мамка му стига сякаш говоря на стена при 50% РАСА НОКСИ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е С ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ БОНУСИ,КОЛКО ТРЯБВА ДА СА % НОКСИ ЗА ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ РАСИ МАЛКО?
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не е вярно. Расите са добре балансирани. Просто няма кой да му се занимава ... Всички видяха лесното и кой като тях ... Макар, че не съм сигурен, че точно нокса е най-добрата раса за вземане на рунд ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 30 2009, 23:15) Не е вярно. Расите са добре балансирани. Просто няма кой да му се занимава ... Всички видяха лесното и кой като тях ... Макар, че не съм сигурен, че точно нокса е най-добрата раса за вземане на рунд ...
И коя е тогава?

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Разбрах значи когато ноксите станат 80% а конфедерацията 20% от играчите чак тогава може да се оправят бонусите за другите две раси! :lol:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 30 2009, 23:20) Разбрах значи когато ноксите станат 80% а конфедерацията 20% от играчите чак тогава може да се оправят бонусите за другите две раси! :lol:
Ми просто хората виждат къде е топлата вода.
Стани и ти един от тях бре! Нали е по-лесно с нокс и конф, защо играеш друга раса?
Все едно да искаш да играеш някоя игра, за която ти трябват някакви изисквания за РС, а ти да си караш с Правец, щот видиш ли ти е любимата марка.

Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Значи стигаме пак до моя извод че расата се избира според гьола е не според женалието на жабата :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 30 2009, 21:23) Ми просто хората виждат къде е топлата вода.
Стани и ти един от тях бре! Нали е по-лесно с нокс и конф, защо играеш друга раса?
Все едно да искаш да играеш някоя игра, за която ти трябват някакви изисквания за РС, а ти да си караш с Правец, щот видиш ли ти е любимата марка.
Хехе аз марката "Миоп" няма да я изоставя :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”