няма нищо лошо да за разнообразни правилата,който иска да играе във вселена при 1/1,а който иска да се бие повече да играе във вселена 2/1AwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ May 29 2009, 08:24) ай стига де нали бяхме даже на 3 към 1 .. ? така 1 към 1 си е идеално![]()
Очаквани промени
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
мините като ги искаш до 21-во играй в спийда по твойта логика ?
стига си спамил тука докато рефрешна за 2 минути ти си написал 3 поста ...
трябва да са 1 към 1 няма нужда от такива промени
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
обява 10млн награда за
главата ти?
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ясно,разбрах!Ти не искаш да е по динамична играта...и по разнообразна в различните вселени,ясен си ми кон с капаци!AwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ May 29 2009, 08:35) мините като ги искаш до 21-во играй в спийда по твойта логика ?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
При равни нива,няма SMS.m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 29 2009, 10:23) миопа малко поизчезна,мисля че ще е хубаво да се свалят още малко цените на проучванията.
20% по бързи кораби.
Ха сега, седни и мисли.Щото ако поевтинеят още мале, леле.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Седнах,помислих...гледам класирането във вселените и гледам...миопи няма!Това че стават по бързи корабите се отнася за всички раси,тъй че както е за нокса например така е и за миопаniki_god написа:Цитат(niki_god @ May 29 2009, 08:38) При равни нива,няма SMS.
20% по бързи кораби.
Ха сега, седни и мисли.Щото ако поевтинеят още мале, леле.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Да така е, но по евтините проучвания водят до спестяване на кристал, което респективно ни връща на т.1 - При равни нива, смс тю тюm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 29 2009, 10:45) Седнах,помислих...гледам класирането във вселените и гледам...миопи няма!Това че стават по бързи корабите се отнася за всички раси,тъй че както е за нокса например така е и за миопа![]()
Последна промяна от niki_god на пет май 29, 2009 8:55 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
мортал глупакът си ти динамика ще има и без да е 2 към 1 видяхме как в 1ва при 3 към 1 мати победи в рунда ... трай си там ..
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
обява 10млн награда за
главата ти?
чорабе търговец ;)
Buba
обява 10млн награда за
главата ти?
Ако искаш да си пазиш или садиш бостана,приготви пушката и бди денонощно.
Протекции над 200к няма да има,че ми е интересно да видя как ще съберете ресурс за сателити,дини и шпионаж
Сатките ги вадя на 50 к точки
Летенето на контри имам впредвид ДИОС.
Дълги атаки с часове при които мотивацията не работи и при война.
Протекции над 200к няма да има,че ми е интересно да видя как ще съберете ресурс за сателити,дини и шпионаж
Сатките ги вадя на 50 к точки
Летенето на контри имам впредвид ДИОС.
Дълги атаки с часове при които мотивацията не работи и при война.
Последна промяна от BEC на пет май 29, 2009 4:53 pm, променено общо 1 път.
предполагам че това за увеличаването на базовата скорост на висички кораби е преценено от гледна точка на баланс, но аз мисля че по този начин миоп-а няма да е много по-бърз от другите.
може би по силно ще усети предимството на миопите ако базовата скорост на всички кораби е увеличена с 10%, но всички скорости се смятат след бонуса не върху базовата т.е. както свръх скоростта. Така с вдигане на проучванията се получава експонента и скъпите нива ще се усещат повече
може би по силно ще усети предимството на миопите ако базовата скорост на всички кораби е увеличена с 10%, но всички скорости се смятат след бонуса не върху базовата т.е. както свръх скоростта. Така с вдигане на проучванията се получава експонента и скъпите нива ще се усещат повече