Очаквани промени

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Аз искам да бъда светнат по 2 неща

Бонус на скаутите към звездите 5

Какво ще рече това?

Примерно - атака на скаут обикновенна спрямо други кораби 1000, срещу ЗНС 5000

Пиратски полет с изтребители, краде само газ на 100% карго.

Това няма ли да подкопае Миопите и да се спре употребата на Звездните изтребители?
[/quote]

Обикновенно пълни кораби ги пращаш на сейф или в екстремнни ситуации.Тази точка мисля дава една добра възможност в началото на рунда да направиш 20-30 полевака или ЗИ, и ако не ти достига газ ги товариш с ресурс на макс, пращаш пиратски и си крадеш газ.Много важно условие за началото на рунда когато рецките са тромави и е възможно да объркаш сметките, а кораба с който крадеш има приблизително 3 пъти по голяма скорост и не праща смс.
Хиена си ти Ники,разбираш от половин дума :a055:
Последна промяна от niki_god на чет май 28, 2009 6:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

МАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ May 28 2009, 19:36) е добре де,ако някои владее наносилата какво лошо има?
Те не са ли хора?
Са.Ама после познай колко теми ще има у форумо.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

МАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ May 28 2009, 19:44) Ми примерно аз ако я владея силата,искам да си плащам,да нямам ограничение от 10 ваканции на месец и т.н.
Все пак си мисля че тези смс са да се подпомогне играта или поне собственика и финансово така че колкото повече толкова по-добре :P
Ми който има крава пие мляко, тъй е в живота.Рядко ползвам това меню.Ма устите на хората трудно може ги затвориш после.А и не съм аз човека който решава(мнението ми е на средностатистически флийтър), има си по висша инстанция.
Последна промяна от niki_god на чет май 28, 2009 5:55 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ May 28 2009, 18:34) Пиратски полет с изтребители, краде само газ на 100% карго.

Това няма ли да подкопае Миопите и да се спре употребата на Звездните изтребители?

Обикновенно пълни кораби ги пращаш на сейф или в екстремнни ситуации.Тази точка мисля дава една добра възможност в началото на рунда да направиш 20-30 полевака или ЗИ, и ако не ти достига газ ги товариш с ресурс на макс, пращаш пиратски и си крадеш газ.Много важно условие за началото на рунда когато рецките са тромави и е възможно да объркаш сметките, а кораба с който крадеш има приблизително 3 пъти по голяма скорост и не праща смс.

Леле. Колко съм зле. Т.Е. ако не са пълни карготата пак си краде и метал и кристал така ли? А за да краде САМО газ трябва да напълня карготата? Че то става идеално за миопите :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ограничението за ваканцията беше заради акаунтите, които когато не бяха активни, бяха в мод. Можеха да си излизат в мод, когато си щат. Ако да гепиш някого е трудно, то такъв е невъзможно, дори със звезди.

Държавата ни е скапана, щото не си помни историята. Ако не се помни и БФ историята кое, защо и как някога е било решено да се промени, та така до ден днешен - играта ще стане горе-долу толкова скапана и тя. Демек нищо да не е в ред. А това - не хубаво :) .

Tralala, значи че дебнеш някой минал 100к статистически точки, дето е с най-високо ниво шпионаж (и само познатите му евентуално имат равно на неговото) и затова понякога си оставя спокоен акаунта за по час-два без сейв... минаваш го с изтребителите, които крадат ЦЯЛАТА му налична газ (ако имат нужното карго, за да я съберат, но преди това трябва и да си ги претъпкал... с метал примерно - демек хем са пълни, хем крадат газ за количеството, което могат да носят) и... вече наистина не може да сейва. :) Просто пример де, не е само една ситуацията такава... ама като си го представиш и веднага почват да ти идват едни такива пошли идеи... за тия мръсници - "ТОПАДЖИИТЕ" :P
Последна промяна от LoaD на чет май 28, 2009 6:17 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 28 2009, 19:52) Леле. Колко съм зле. Т.Е. ако не са пълни карготата пак си краде и метал и кристал така ли? А за да краде САМО газ трябва да напълня карготата? Че то става идеално за миопите :)
Пиратски полет с изтребители, краде само газ на 100% карго

- Поясни - Ако е пълен товарния обем, краде само газ или ?.И ако е пълен обем, как ще го надхвърлим.
Краде само газ. никакви други ресурси. Дори и да има метал и кристал на планетата в обилни количества,той си краде само от газта.
Последна промяна от niki_god на чет май 28, 2009 6:00 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Това са едни от най-смислените промени до сега.
Ако наистина се въведат ще е много хубаво.
И успех на тези, които ще играят в подобен рунд - но за жалост се пада в такъв период от време, в който аз предпочитам да не играя :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Помня бе, Max Steel тоз беше безсмъртен
Последна промяна от niki_god на чет май 28, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Отговори

Върни се в “Off Topic”