Очаквани промени
Добре само 1 въпрос.Ако минеш всички и-та във вселената с доход малко по-нормален 2 месеца след края на рунда колко ресурс средно събираш.Не ми казвайте,че не е възможно да се минат.Ако не ти трупат ресурс и-тата как се събира тоя ресурс?От мини или търговия,освен от битки.Ако не си миньор или търговец как се събира,само от битки?
Аз лично си мисля че това е направено с цел стимулация да водиш битки, битки и само битки с цел да освободиш противника ти от натрупания ресурс и да търсиш всичко живо което ти е в обсег. А не 2 месеца да вдигаш мини като ненормален, да търгуваш и чак тогава да се сетиш че е време за боен флот. Правиш битки, обираш рециклажи, крадеш ресурс. Така ще е добре че ресурса на (и) ще се нулираRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 28 2009, 16:40) Добре само 1 въпрос.Ако минеш всички и-та във вселената с доход малко по-нормален 2 месеца след края на рунда колко ресурс средно събираш.Не ми казвайте,че не е възможно да се минат.Ако не ти трупат ресурс и-тата как се събира тоя ресурс?От мини или търговия,освен от битки.Ако не си миньор или търговец как се събира,само от битки?
Аз искам да бъда светнат по 2 неща
Бонус на скаутите към звездите 5
Какво ще рече това?
Пиратски полет с изтребители, краде само газ на 100% карго.
Това няма ли да подкопае Миопите и да се спре употребата на Звездните изтребители?
Последна промяна от Tralalala на чет май 28, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
Румпи като гледам промените - в следващия рунд определено няма да се копа, а ще се играе само и единствено на битки - с тези 3 галактики - просто познай как добре ще се нагъчкаме всичките .... ако рунда наистина е по-къс и от този ще стигнем само до бойния кораб.... Никакви скорости няма да ти трябват ..... мините ще се вдигнат най-много до към 21 ниво ......Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 28 2009, 17:40) Добре само 1 въпрос.Ако минеш всички и-та във вселената с доход малко по-нормален 2 месеца след края на рунда колко ресурс средно събираш.Не ми казвайте,че не е възможно да се минат.Ако не ти трупат ресурс и-тата как се събира тоя ресурс?От мини или търговия,освен от битки.Ако не си миньор или търговец как се събира,само от битки?
Рунда ще се очертае интересен и дано е такъв ...
п.п.
Диос, мани го транспорта - много по-добре ще си е без него.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Рунда, ще се очертае интересен за хора с многооооо свободно време.Лично мое мнение.Merlin написа:Цитат(Merlin @ May 28 2009, 18:06) Рунда ще се очертае интересен и дано е такъв ...
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!