Интересно защо заключвате тема в оф топика?
Това с мен явно е прецедент-нито съм обиждал-държа се адекватно.Явно съм неудобен някому...така изглежда.
Защо не давате възможност и на активните играчи да си кажат мнението?!
Защо не си признаете че сте направили грешка?Това ,че ми цитирате точки от минали рундове не ви прави чест.Кой е виновен,че сте забравили да напишете допълнение към т 14. от сегашния рунд?
13. Статистическите точки за класация се формират от коефициент бойни и ресурсни точки в съотношение 1:1, а не както досега 3:1.
14. Търговската борса достъпна за всички.Търговията с кораби възможна САМО при наличието на необходимите сгради и проучвания за съответния вид кораб. Търговията с расови кораби позволена само за съответния вид раса. Търговията с газ за други русурси разрешена в определено количесто, според развитието на акаунта: 1 газ= 1 ресурсна точка.
Пример: Акаунт на 10 000 хиляди ресурсни точки може да продаде 10 000 газ веднъж за 24 часа.
Цитат
13. Търговия:
Вселена Спийд : ................ и забранена търговията и със ЗнС.
това е точка от минал рунд...сега се играе рунд 16...такава точка липсва в правилата!
По този начин казвате на играчите че правилата всъщност не са правила.Защото всеки преди да почне да играе даден рунд чете първо правилата и си преценява какво да прави-поне аз така правя.
П.С И да-имам претенции но на съпорта какво ще стане?Ще ми разрешите ли да си купя ЗНС?!Въпросът е принципен и надявам се не само за мен!
За търговията със ЗНС
-
charovna
Ок, добре, казах, че това сме го пропуснали да го упоменем. Не знам на кой за какво си удобен, но ще помоля да престанеш да занимаваш аудиторията с един и същи въпрос. Не мисля, че драмата е наистина толкова голяма. Най- вероятно не само ти, ами и никой друг не може да си купи ЗНС, а и няма да може дори и следващия рунд. Ако смяташ, че е толкова необходимо да си опъваме взаимно нервите, само кажи.
ЦитатЗа всички неупоменати случаи се запазват досегашните правила за игра в Спийд Вселената и общите правила на играта.[/quote]
ЦитатЗа всички неупоменати случаи се запазват досегашните правила за игра в Спийд Вселената и общите правила на играта.[/quote]
Не мисля че си опъваме нервите.Вие като екип който пише правилата преди началото на всеки рунд нали точно към това се стремите-максимално да се изчисти играта от подобни недоразумения?Не е въпроса за самото ЗНС-аз ще си го направя,не е проблем.Въпроса тук е много по различен.charovna написа:Цитат(charovna @ May 28 2009, 17:32) Ок, добре, казах, че това сме го пропуснали да го упоменем. Не знам на кой за какво си удобен, но ще помоля да престанеш да занимаваш аудиторията с един и същи въпрос. Не мисля, че драмата е наистина толкова голяма. Най- вероятно не само ти, ами и никой друг не може да си купи ЗНС, а и няма да може дори и следващия рунд. Ако смяташ, че е толкова необходимо да си опъваме взаимно нервите, само кажи.
Дали всъшност може да се разчита на правилата?!Личното ми мнение е, че след този отговор-НЕ!
Могло е просто и ясно да кажете:Търговията със ЗНС е забранена,нали?С т 14. подвеждате много играчи,не само мен
-
charovna
Край! Отивам да си срежа вените от мъка, че точно заради теб не съм го написала това правило. Предлагам да спреш до тук!ARABEL написа:Цитат(ARABEL @ May 28 2009, 17:41) Не мисля че си опъваме нервите.Вие като екип който пише правилата преди началото на всеки рунд нали точно към това се стремите-максимално да се изчисти играта от подобни недоразумения?Не е въпроса за самото ЗНС-аз ще си го направя,не е проблем.Въпроса тук е много по различен.
Дали всъшност може да се разчита на правилата?!Личното ми мнение е, че след този отговор-НЕ!
Могло е просто и ясно да кажете:Търговията със ЗНС е забранена,нали?С т 14. подвеждате много играчи,не само мен