Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 28 2009, 02:03) 1. да се махнат астероидите
2. ресурса и флотата на и-тата да се затрива на 14-тия ден
3. транспорта да е разрешен само в съюза и в алиансите (като един съюз има право да сключи най-много 3 алианса)
4. да се махнат специалностите (или поне да можеш да избираш само 1)
5. модовете да станат неограничени :) оставете хората да си почиват от време навреме ве :)
6. тези над 80к ресурсни точки да могат да атакуват големите акаунти
И като заминат астероидите на кино и да кажем покрай теб са само такива който могат да те гътнат с поглед , един два пъти ще ти стигне газта , а след това , мините могат да копат , ама голям флот само от мини не се поддържа , според мен е по добро да се увеличи добива на газ от астероиди :)

До консенсус няма как да се стигне , толкова хора - толкова характера , според мен е най - добре администраторите да преценят и да направят това което смятат че е добре , защото те гледат проблемите от всяка една страна , а не както всеки от нас според него , това ще е най - доволното решение и няма да има срадливци .
Последна промяна от RageForYou на съб май 30, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатедин два пъти ще ти стигне газта , а след това , мините могат да копат , ама голям флот само от мини не се поддържа , според мен е по добро да се увеличи добива на газ от астероиди[/quote]

точно това му е хубавото :) колкото повече се биеш толкова повече газ ще имаш :) сега по ли е хубаво когато големите батковци грабят всички астероиди около тях за около 20-тина минутки :) и влагат всичко в проучвания ?? мисля че не им е проблем да отделят 6-7 флоти с които постоянно да се лети по астероиди :p140: и тогава когато си на 30-50 к и ми стигаш до астероида за 40 минутки ми взимаш по максимум 2к(верно има изключения) :) има някой младежи в топа които даже си правят и таблички за астероидчета :) и си ги гонят като и-та

та както каза един съфорумец астероидите не се ползват по предназначение :) а именно да се лети повече
krada
Редник (Private)
Регистриран: вт май 05, 2009 9:30 am
Контакти:

Мнение от krada »

боини ресурсни 3:1
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 28 2009, 10:25) кога почват обиколката......
и една по една ли ще обикалят, или и двечките ;)

:dizzy: ясна работата пак, като всеки път .... очаквате от нас нещо конструктивно, в което да има логика и да бъде направено, но отново нещата отидоха на добре познатия ни спам (и то съвсем не без ваша помощ :P ) ...... и какво следва - ключ?!?!? ... и нещата си карат по старому ........

не ви ли писна?! :p020: - има си място и за закачки - има си място и за сериозни неща .... явно предвидливо темата е постната в офф топика, а не в сериозен раздел - заради очаквания развой :a046:

п.п. сега сериозно:
... наистина ми се струва донякъде резонно да се намалят галактиките ... или поне системите в галактика .... обяснението е логично - играем 2700 човека, от които поне 700 (i) -та на 2500 системи ....... къде е логиката?!
... може да се помисли и за намаляване времето на полета при мотивация с още малко, особено за воюващи помежду си съюзи - иначе подобен род политика се обезсмисля;
... :c022: направете нещо по въпроса с транспортьорите ..... изумявам се като видя при доклад нива на този тип кораби до 7-8 .... :dizzy: .... поне като ще е така - при ъпгрейд във фабриката да се вдига каргото на транса, минимално да речем, но все пак - иначе това тъпо трупане на точки няма логика - никаква;
... в идеята на Van има логика - при две нива разлика в шпионажа да не се вижда каква е флотата при атака ...

:k058: да видим дали някой ще чуе (гласа в пустинята) :lol:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Никак не ми допада идеята рециклажа да може да се вижда само от едни хора дори и за 1 минута,тогава какъв е смисъла от тези раси и конкретно Конфедерацията а ?
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 28 2009, 12:58) поне на равен спай да не праща смс ,
Пешо, преди да пишеш толкова упорито за това, вземи първо разбери как е в Спийда в момента!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 28 2009, 14:02) Пешо, преди да пишеш толкова упорито за това, вземи първо разбери как е в Спийда в момента!

извенявай грешката е моя ,.Обърках вселената, помислех ,че пиша за 2-ра

И планетите нека да са 5 тва 8 много направо станах разноглед :dizzy:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

На мен ми харесва как е във вселена 2, новите правила (вместо след 200к ОБЩИ, след 100к БОЙНИ точки още 2 колонии - пак си е добро). И не знам, 8 не е кой знае колко над 7, обаче наистина, може би защото СПИЙД е по-динамична, се увижда двойно сякаш. Откакто ни научиха (от рунд 1 вселена 2 или рунд 2 вселена 1) с по 5 планети само, не с 9, тия 8 след 15 часа игра ме правят крив от полети, поне мен. А дори враговете ми не го могат това... особено ако си уморен, те изстисква още повече това всеки ден... :b035:
Последна промяна от LoaD на чет май 28, 2009 1:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ще ме извинявате, ама предложенията ми са свързани с всички точкови граници. Има както за малките, така и за големите акаунти. Мечтата ми - игра без известяване. Да, ама ми казаха, че тогава шпионажа ставал излишен. Еми ей ви решение - 2 нива разлика и не виждаш с какво те атакуват. Така и ще има смисъл от големите нива /17,18/ Също така искам да си летя и по големите. Не ми пука дали аз ще съм 2 или 200к, като мога да си летя по някой на 400-500 ... Защото това са най-доходните мини, особено ако ги хванеш в някой "хубав" интервал. А и понякога стават грешки и отлитат транспортни корабчета. Ама като искаш да летиш, ще си го ядеш - 72 часа акаунта е двупосочно отворен. Могат да го бият ккато тия в коеф-а му, така и тоя, по който е летял. Който иска да "пробва" да си бере гайлето после ... Ей това е решението и за "батьовците", дето ги флудят. Не вярвам да откажат. Ама пък ако не се чете през редовете, ще се види и, че предложенията ми са свързани едно с друго. Как да е, ей тия предложения ги давам откакто започнаха да се "допитват" до играчите, ама май се "допитват"
П.П. Ако кажете, че предложенията ми са безсмислени, оборете ме. Държа на критика, а ако сте прави ... ще склоня глава. Ама както винаги - глас в пустиня.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Имам едно добро според мен предложение-та предложението ми е хора с акаунти над 200 к точки да могат да си продават звезди.Погледнато като релност няма нещо което да не може да се направи а така като не можем да продаваме звезди не бие на релност,а когато играта придобива повече реалност то тя става по известна.Напълно съм сигурен че това е добра идея нека можем да си продаваме звезди над 200 к точки акаунти!!!!

Също да добавя че човек под 200 к точки нито може да продаде звезда нито може да купи,това е идеята ...
Последна промяна от varkulak на чет май 28, 2009 1:54 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”