[Lamez]rehavia122 [ СМЕРШ ]StarFighter

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Тревопасно ще казваш на това което те е родило!

А защо не разкажете и за момента в който прибрахте едно миопче, да ви храни и налива с рециклажи или това е дребна подробност пак?
Последна промяна от Dimorese на чет май 28, 2009 6:15 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 28 2009, 05:04) Тревопасно ще казваш на това което те е родило!

А защо не разкажете и за момента в който прибрахте едно миопче, да ви храни и налива с рециклажи или това е дребна подробност пак?
Ти верно си заядливо злобно човече което освен да ръси жлъч нищо друго не умее,като не ти става патката не избивай комплекси във форума и никой не налива,миопчето си взима рециклажите на 95%
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Когато ви свършат доводите почвате с епитетите. Мнооо сте куууллл
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 28 2009, 05:49) Когато ви свършат доводите почвате с епитетите. Мнооо сте куууллл
Кой ти говори за доводи?Ти самия нямаш такива тъй че не виждам смисъл да ти давам доводи,научи се как се играе и тогава пиши!
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 28 2009, 07:57) Кой ти говори за доводи?Ти самия нямаш такива тъй че не виждам смисъл да ти давам доводи,научи се как се играе и тогава пиши!
Ако няма да даваш доводи затова, поне дай доводи защо Lamez те взеха в съюза си. Нищо лично, от това по добър довод за Диморезе няма :/
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Всеки един съюз има нужда от играчи като Мортал. Малки играчи които злоупотребяват с правилото за 50к статистически има много, а Мортала се е доказал не веднъж, че удря подобни рибки . Това за рецклажа ....хмм измислете нещо по ОСТРОумно ;) (че вие умни неща няма как да измислите)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Доводи всякакви могат да се намерят, ама трябват ли. В една тема чета - ваш си проблема, че сте на толкова точки - да сте си взимали съюзници на по-малко точки да ви вардят "отдолу"; в друга тема - що сте ги взели такива. Да не сме във форум на юристи. Ясно е, че враговете в Булфа по закон са глупави или мишки, нужно ли е да се натяква постоянно. :)
Последна промяна от LoaD на чет май 28, 2009 1:02 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Че всички сме мишоци в това спор няма, но е тема на друг разговор.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 28 2009, 16:31) Че всички сме мишоци в това спор няма, но е тема на друг разговор.
Да прав си на тази тема пишете в моята тема :)
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 28 2009, 09:34) Ако няма да даваш доводи затова, поне дай доводи защо Lamez те взеха в съюза си. Нищо лично, от това по добър довод за Диморезе няма :/
Взеха ме защото имам познати в съюза,други въпроси?И не пишете за наливане защото не мисля че 5% от рециклажите ми могат да се считат за такива,имайки предвид удобството от бързата рециклираща флота на съюзниците ми!Мисля че моята изгода е по-голяма отколкото тяхната!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”