За секса!! Със или Без?
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
cuf написа:QUOTE (cuf @ May 28 2009, 00:04) От скромния ми опит мога да кажа само, ВСИЧКИ жени са еднакви ,дай им само секс и пари а когато им писне те изоставят.За това само секс без връзки и тва е![]()
И после кат ги минеш всичките , какво става ?
Относно темата - със заради - венерически болести ( малиййй ) , СПИН и т.н . Абе много са работите . Казвам с поради една проста причина , я си помислете , кой себеоважаващ се студент , абитуриент , ученик и т.н , мисли че точно с тва животгуно в гащите може да се убие .
То е лесно нали , пъхаш го кеф ти е ала бала , прас прас и т.н и в един момент в един прекрасен ден можеш да си ударил 6-тица за цял живот , така че тук няма смисал за коментар .
За без гума - ппредпочитано е когато си намерил сериозен партниор на когото можеш да имаш доверие , не е вириш го и утре айде на следващата дупка , все пак мъжа не отпушва .... тръби и жената не е паркинг .... така че ....
Пък и всички мерки който се взимат против забременяване няма да спрат дедо божи да си свърши работата .
Хапчета - странични ефекти
Кондомчета - леко се късат и оп - здр тате и т.н
Имаше едно спирала ли и т.н което се поставя чрез оперативен път гарантиращо 90% покритие - размества се .
Тъй всичко си има плюсове и минуси
[color=#000000]RageForYou [/color]
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Твърдо без! И сичко унутре ... БЪЛГАРИЯ нема да умре!
Я вижте прираста бе - дяца требат на тоа народ ... сега дяца после войници, работници - кой за квот се класира.
П.П. Който се страхува от мечки/болести/мен - не оди в горЪта. Падишаха обича смелите- за останалите - споравка 3-ти ред от подписа ми
Я вижте прираста бе - дяца требат на тоа народ ... сега дяца после войници, работници - кой за квот се класира.
П.П. Който се страхува от мечки/болести/мен - не оди в горЪта. Падишаха обича смелите- за останалите - споравка 3-ти ред от подписа ми
Последна промяна от pooh на чет май 28, 2009 2:51 am, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
може да съм на 17 ии половина но имам опит във това и с едното и с др.VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 27 2009, 20:37) Темата е ... не мога да определя. То се видяло, че тая вечер ще се спами, ама съм не виждал комп от миналия петък ... Че и от малко по-рано![]()
Първо - Румпо и Крашедчето не са ли прекалено малки, че да могат да дадат компетентен отговор ? Доколкото помня, все още има вечерен час за тях. Второ - Ае, Макс, за пореден път те засичам пишеш без да има нищо общо с темата ... Ама нищо.
По въпроса - Дюрекс, ама и те се късат. Със презерватив, че за последно като ходих до аптеката и 1 хап Escapelle струваше 33 лева ... Ама се прежалих ... Това е едното, ама и ... не може да се има доверие и откъм здравето. Случвало се е да сгафя /веднъж!/ и после доста бях на тръни докато излязат изследвания, че дискотека, алкохол ... Тъй че - 1 кутийка за по-сигУрно и те така ....
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Пух, бях подхванал една такава инициатива, ама никоя от съученичките ми не искаше ... докато бяха трезвени ... Иначе аз не закусвам, че май много ги оставям да оцеляват ... Трябва взема да намаля малко тия прошляци, дето ми ядат допълнителните порции ... То с 4-5 закуски може ли да се изхрани човек. Колкото за войниците - ЧАКАМ ВИ, ДЕЦА МОИ ! ЯЛА ПРИ ЧИЧО ДА ВИ КОМАНДВА !
Не ме е страх от нищо, освен от мен си и затова не си лягам с другото ми аз, нито с някой от въображаемите ми приятели. Само с чужди жени

[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]