Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 27 2009, 22:55) И що му е протекция? Преди като нямаше протекции кво? Да не би да не зануляваха хора? Зануляваха ги и пак се вдигаха на крака.
То ако зависеше от тая протекция, ехе... тя се ползва за всичок друго, ама не и за това.
ПРЕДИ..... ехееееее.....

п.п.
то и сега е "ехеееее".... ама всичко си е въпрос на гледна точка ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

:a055: Ако позволите, да перефразирам малко настоящите правила в рунда, понеже гледам пак нещата отиват на спам: :c022: (сори, че поста се получи малко дълъг). Карам поред, да не прескоча нещо:
- Максимален брой планети на акаунт - 5 до 100 000 статистически точки, след това още 2;
- Възможност за използване на Банка (четох и различната гледна точка);
- 5 протекции по 48 часа и без ограничение за пауза между тях. Първата достъпна за играчи над 10 000 статистически точки; (не елоша и идеята за протекция първа след 10 к точки, всяка следваща с поне 5 к разлика);
- Рециклаж – видим само за участниците в битката първите 20 минути. След това за всички останали.
- Отново да няма съюзен коефициент за транспорт. Позволен е за всички съюзи. Разрешен в рамките на съюза, без ограничение в точките. Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 3 дневен срок (72 часа).
- Статистическите точки за класация да се формират от коефициент бойни и ресурсни точки в съотношение (поне) 2:1, а не както досега 1:1 :P
- Търговската борса достъпна за всички. Търговията с расови кораби позволена само за съответния вид раса. Търговията с газ за други ресурси разрешена в определено количество.
- Коефициент за атака:
- По ресурсни точки – да може да се изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към акаунти, които са на коефициент 2 - т.е. от 2 пъти по-големи точки, до 2 пъти по-малки;
- По статистически точки - всички акаунти над 50 000 статистически точки да могат да изпращат полети с цел "Атака" и "Пиратски" към всички акаунти над 100 000 статистически точки, както и обратно, в рамките на една седмица след подобна атака, но без нападения с ЗНС от страна на акаунта с по-големите точки (знам, че тук ще има недоволни, но логично погледнато, нещата са лесно обясними)!
- Бонус към раса Конфедерация - Танкера от 4500, става със скорост 5000, а не както сега – 6000 (това при положение, че нещата с рециклажа остават непроменени, в противен случай танкера остава буквално "най-добрия" кораб и обезсмисля останалите раси)
- СМС само ако имате по-високо ниво шпионаж. (тук си мисля, няма ли да е възможно и получаването на смс при пиратския полет :c022: .... в крайна сметка, не върви някой на 50 к да ти лети с 500 полевака или звездни изтребителя и да нямаш възможност за отговор (особено ако идеята за ответна атака бъде приета) ...

Дано има поне едно нещо, за което да се закачат уважаемите властимащи! :crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да е .. вече взе да ми писва да казвам все едно и също и никой да не обръща внимание. Ама ще се опитам и тоя път:
Бойни : ресурсни - не ми пука. Причината - не играя за класация.
Да се премахне известяването. Причината - ще се разчупи играта. Даже много ще се разчупи.
Предложение за шпионажа - над 2 нива разлика, да не показва на акаунта с по-малко ниво какво лети по него. Причината - това проучване трябва да се прави. А и е свързано със следващото ми предложение.
Над 150к статистически всеки да може да бъде атакуван /както досега/, но промяната - някой литне ли, да може да се лети по него в продължение на 72 часа /ако някой е решил само да пробва, за 72 часа преспокойно остава без планети/. Няма да има известяване - може да лети и по флот, ама литне ли, ако се въведе и предишното правило - един голям ... Едва ли ще има само 2 нива разлика в шпионажите.
Напълно против махане на мотивацията. Вие сега ай на рефрешерите. Няма мотивация и може да си позволите някои своеволия. Има си я, даже може да се намали времето до 25 мин. И да я обвържем със войните - до 40% безплатна. Така ще се разчупи и войната м/у съюзите. Добра игра ...
Следващото по реда - да не може да се лети по чужд рец по-рано от 2 часа след битката. С други думи - да могат да си летят само атакуващия и атакувания. Че ми писна. Искате да няма изродени акаунти и т.н., а последния път рехавия ми се вмъкна на 25 мин прозорец ... Искрено - много се ядосах, защото едно че правя реци, второ, че всички искат битки, а тия конфети са ги направили някакваи ИЗРОДЕНИ /четете хубаво, че съм го писал бавно!/
Нека продължа - това с протекциите е пълна простотия. Над 10к ... А нали беше сложено уж ако бъде ударен някой новобранец, да може да се възтанови. Много хубаво, ама един голям ! Колко новобранци минават 10к и остават над толкова, след като бъдат ударени ? Изводите си ги правете сами. / само да вметна - след като е сложена се употребява по най-ефективния начин. Пример - преценям си, че не мога да играя редовно, да си посрещам сейвове и т.н. и си я пускам, никой не може да ми дава наклон на някои работи, ако ще да съм на 1 точка !/
И последното - заплата на Администраторите. И да започнат да вардят по 2ма админа и 1 модер на вселена и да се варди като 'ората. Другото - от вас

Едит: Забравих - без транспорт. Не ме е*е кой колко се е мъчил през рунда и в кой съюз какво има. Аз искам да играя с 2ма човека, от които и 2та са 90% от времето сини/когато аз не съм син/. И не мога да разчитам на това. Никакъв транспорт ! И за планетите - от 0 точки 7, като 5 си ги правят кой каквото иска, а 2 са бойни колонии. Т.е. могат да се строят всички сгради без мини.
Последна промяна от VaN__ на ср май 27, 2009 9:28 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ May 27 2009, 22:26) Бойни - ресурсни- 5 към 1
Ти пък ... недей ги подценявай биткаджиите - давай 10 към 1 ..... така сигурно ще се доволни вече.
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

VaN__ всичко е много хубаво, но тази игра не е създадена само за теб нали се сеШ.

И някой ще ме светне ли що е то "изроден" акаунт?
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 27 2009, 22:53) VaN__ всичко е много хубаво, но тази игра не е създадена само за теб нали се сеШ.

И някой ще ме светне ли що е то "изроден" акаунт?
Моя е такъв
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
rada
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 01, 2007 4:47 pm
Контакти:

Мнение от rada »

И аз имам едно интересно предложение. Да се забрани играта за хора под 30 годишна възраст. Може би единствено с изключение на Рояла? И то и тва може би е щото не го познавам. Имам купища доводи под формата на доклади на скрили се, изтрили се, избягали и разревали се деца. Без емотки тоз път, че нещо не съм на кеф и няма толкоз сърдита физиономия в списъка.
Xepa's fan!
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

mega_alien написа:QUOTE (mega_alien @ May 27 2009, 14:56) Галактиките да бъда само 3 .
каквото искате прейте.. ама това предложение го приемете :bravo: :a013: :bravo:

просто хората/играчите в булфлийт-а намаляха драстично ако сравним сегашните години с миналите
и според мене ще бъде напълно нормално да намалите големината на вселените :)

или другия вариант 5 галактики самоче с по 300 системи пак се получава същото :) но полетите през галактиките ще се запазят същите ( като далжина и тем подобни... поне според мене така излиза)
Последна промяна от PycHakaa на ср май 27, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

PycHakaa написа:QUOTE (PycHakaa @ May 28 2009, 00:46) каквото искате прейте.. ама това предложение го приемете :bravo: :a013: :bravo:

просто хората/играчите в булфлийт-а намаляха драстично ако сравним сегашните години с миналите
и според мене ще бъде напълно нормално да намалите големината на вселените :)

или другия вариант 5 галактики самоче с по 300 системи пак се получава същото :) но полетите през галактиките ще се запазят същите ( като далжина и тем подобни... поне според мене така излиза)

И аз съм съгласен , също така идеята за рециклажа много ми допада , да може да се погледне само от провелите битката и съответно от техните саюзи , според мен това много ще повлияе на играта , и особенно на хората с по малко точки и по ниски скорости .
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

1. да се махнат астероидите
2. ресурса и флотата на и-тата да се затрива на 14-тия ден
3. транспорта да е разрешен само в съюза и в алиансите (като един съюз има право да сключи най-много 3 алианса)
4. да се махнат специалностите (или поне да можеш да избираш само 1)
5. модовете да станат неограничени :) оставете хората да си почиват от време навреме ве :)
6. тези над 80к ресурсни точки да могат да атакуват големите акаунти
Отговори

Върни се в “Off Topic”