StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 27 2009, 18:56) Ламез, не веднъж до тук казах ,че е много силен съюз с отлични играчи и лошо няма да се изкажа за тях! Не разбирам защо толкова силни играчи държат да играят заедно, а не се литкат и те помежду си за да е по интересно ,но това си е тяхна работа, а колкото до битката видяхте че си беше целенасочена както и с руманеско, в момента флота ми е въстановен на 120% така че се надявам, още да се повеселим.
.............................................
а колкото до цезар ...той е един от малкото в булфа който е спечелил уважението ми ,въпреки че повечето случай сме били противници.
Нека се включа и аз.
Ламез бе създаден в зората на Рунд 9 на хардкор или 1вия на спийд вселената.
Уговорката бе между мен, пухи-пухчо и алекс78/фантом/ - още преди дапочне рунда. Когато се наредим в топ 3, да създадем съюза. Речено - сторено. На 20тия ден от рунда, бе изпълнено - 3мата в топ 3 и съюза създаден.
Защо не нападам Пухи_пухчо и алекс?
1вия го познавам лично, супер несъвместимо е да се съюза с човек, който не познавам и да се бия с такъв, който понзавам и знае кога отивам до магазина, даже.
2рия игра дълго с мой съюзник и един от хората, които ме просветлиха на много от нещата - макумба, имам известен респект. (с изключениен а една случка с последния)
Този рунд в спийда, уговорката бе същата, между мен, блек_енд_уайт, който вече доста хора знаят кой е, и слабака/рехавия.
В интерес на истината, до един етап от рунда, рехавия не знаеше кой съм в играта. Доста добре се бях маскирал.
В една гореща нощ, обаче класацията изглеждаше по подобие на тази в скрийншота поставен в съюза.
Блек прави съюза, аз се джойнвам, веднага пишем и на слабака как седят нещата. Час по-късно и той е вътре.
Екуинокс сам пожела да влезе, той също ми е съюзник, от ромфлийт и от уни2 (NoobsGoPro). Приехме го.
Ето я историйката, защо аджеба не искаме да се нападаме.
Ако някой рунд решим да почнем и да се нападаме, ще си е лично наш избор.