Време е...
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Ще ви кажа няколко неща ,който съм сигурен ,че поне 50% от хората искат да ги няма ,НО няма да се махнат,защото някой трябва да печели пари.
1.Протекция- да се махне
2.Мотивация- да се махне
3.Смс- да се махне
4.Тия глупости Специалности - да се махне
5.Купуване на ресурс - да се махне
6.Банка - да се махне
Без тия платени неща пак ще е интересно и бих казал доста по-интересно ,от колкото е сега.
За всяка едно от тия 6-те неща мога да се обоснова защо трябва да се премахне.
1.Протекция- да се махне
2.Мотивация- да се махне
3.Смс- да се махне
4.Тия глупости Специалности - да се махне
5.Купуване на ресурс - да се махне
6.Банка - да се махне
Без тия платени неща пак ще е интересно и бих казал доста по-интересно ,от колкото е сега.
За всяка едно от тия 6-те неща мога да се обоснова защо трябва да се премахне.
Последна промяна от Petar на ср май 27, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Знаем си ги тези работи, но няма да се махнат нормално е да има платени опции - такава е политиката на всички онлайн игри. Друго което бих предложил е безплатна мотивация на полети с мисия атака и пиратски до 25% срещу хората във война. Така войните ще имат по-голям смисъл според мен тъй като в момента много малко съюзи ги обявяват и използват сегашния бонус който не е особено добър според мен
П.П. И за да не се злоупотребява с това условията за войните да си останат както до сега - до 3 войни на всеки съюз
П.П. И за да не се злоупотребява с това условията за войните да си останат както до сега - до 3 войни на всеки съюз
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср май 27, 2009 3:42 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
1 - 5 Планети не повече
2 - Атаките само ако играчът ти е в коефициента ( ако и 2мата могат да се атакуват тогава да има)
3 - Над 100 000 коефициент
4 - БЕЗ КОРАБНА БОРСА
5 - БЕЗ СМС-и
6 - Рециклиране само в рамките на съюза
7 - Протекция на всеки 50к статистически точки по една
2 - Атаките само ако играчът ти е в коефициента ( ако и 2мата могат да се атакуват тогава да има)
3 - Над 100 000 коефициент
4 - БЕЗ КОРАБНА БОРСА
5 - БЕЗ СМС-и
6 - Рециклиране само в рамките на съюза
7 - Протекция на всеки 50к статистически точки по една
Последна промяна от slunceto на ср май 27, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
Подсетих се нещо... http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... 955&st=140
(Х-man - Забележи как отначало мотивацията на полет е била отхвърлена, но в последствие я има. Ривъра си е отстъпил от принципите, заради нанокредитите - надали сега на една молба ще откликне, да маха мотивацията.)
Та това ме подсети да ви дам едно старо предложение за политиката. При обявена Война, да се крадат по 65% от наличните на планетата ресурси на противника.
(Х-man - Забележи как отначало мотивацията на полет е била отхвърлена, но в последствие я има. Ривъра си е отстъпил от принципите, заради нанокредитите - надали сега на една молба ще откликне, да маха мотивацията.)
Та това ме подсети да ви дам едно старо предложение за политиката. При обявена Война, да се крадат по 65% от наличните на планетата ресурси на противника.
Последна промяна от LoaD на ср май 27, 2009 3:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Галактиките да бъда само 3 .
Последна промяна от mega_alien на ср май 27, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
Според мен всичко си е добре, НО - според мен трябва транспортът да е изцяло забранен (без никакви съюзни и другите простотии)
И танкера да е по-бавен, а не със скорост 6000 - поради простата причина, че конфедерантът става недосегаем по скорости - дори и от миопа (който има по-евтини проучвания).
Примерно да се направи със скорост 5250, 5500 - не знам - това трябва да се тества - мисълта ми е, че и другите раси ТРЯБВА да могат да достигнат скороста му, а в момента той е недосегаем.
Ако махнете класацията няма да е зле - никой да не знае къде е ...
Съюзите също ще е добре да се махнат - всеки да играе за себе си - по интересно ще е
Но, за съжаление, съм сигурен, че няма да стане.
п.п.
Викторе - лято идва ..... ти смяташ да играеш ли бре, касо ...
И танкера да е по-бавен, а не със скорост 6000 - поради простата причина, че конфедерантът става недосегаем по скорости - дори и от миопа (който има по-евтини проучвания).
Примерно да се направи със скорост 5250, 5500 - не знам - това трябва да се тества - мисълта ми е, че и другите раси ТРЯБВА да могат да достигнат скороста му, а в момента той е недосегаем.
Ако махнете класацията няма да е зле - никой да не знае къде е ...
Съюзите също ще е добре да се махнат - всеки да играе за себе си - по интересно ще е
Но, за съжаление, съм сигурен, че няма да стане.
п.п.
Викторе - лято идва ..... ти смяташ да играеш ли бре, касо ...
Последна промяна от Merlin на ср май 27, 2009 6:00 pm, променено общо 1 път.