Време е...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Гледам, днес нещо скучаете...
Та решихме с Charovna да пуснем темичка за предложенията за следващия рунд, естествено ако желаете...
Само ще ви помолим: Моля, имайте уважение един към друг и без много спам... ;)

Очакваме с нетърпение, вашите предложения... :)
Последна промяна от misterya на ср май 27, 2009 2:15 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

1 - След атака да се отвори и малкия акк за седмица
2-Всички атаки да минат по статистически точки като коеф . е един за всички.
Ако има други предложения или коментари по тия то нека да са смислени .Моля без лични заяждания и спам .

Нямам други предложения за сега.Все ми е тая как ще са бойните и ресурсните точките дали ще има смс или няма да има ,защото ще въжи и за кЛамери и за топ играчите.

Едно от двете предложение да се разгледа.И чесно казано нямам нерви излишни да си хабя с това ,че някое детенце е решило да се бъзика с някой от топа.Точно така екслоатират това правило.Вместо да се опитат 5 10 човека да направят някоя смислена атака те ти пращат смс-и на телефона съответно флоод.

Няма да забравя старият рунд питам го защо ми пращаш смс... То ми вика ами пробвам дали мога да те атакувам...Проби не искам!
Последна промяна от Petar на ср май 27, 2009 2:28 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Предлагам когато някой играч ти е в коефициента (до 2 пъти повече или по-малко точки) по ресурсни ИЛИ статистически точки да можеш да го нападаш ;) Нито само по ресурсни нито само по статистически, но и 2те заедно, при запазване на коефициента бойни към ресурсни 1:1.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Искам да престанем с тия наши искания и да седнем да си играем играта, но не би.

"Искам, искам ............. и все така заспивам"
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

1) Коефициент по статистически точки. Като каже човек "топ", да се има предвид баш "топ".
2) Някакво ограничение на ресурсните точки. Пример: След като минеш 150 000 ресурсни, да не можеш да строиш/проучваш нищо, докато нямаш и 50 000 бойни точки. И т.н. Иначе не вярвам да има промяна в нечии досегашни тактики, просто акаунтите на по 300-500k, които виждате в момента, ще овършеят надъханите боици - стой, та гледай.
3) По-голяма тежест на бойните точки в класирането. Примерно 2:1.
4) По 7 планети на калпак. Последните 2 след минаване на 200 000 статистически точки (както във Вселена 2).
Последна промяна от LoaD на ср май 27, 2009 2:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

X-man написа:Цитат(X-man @ May 27 2009, 13:22) 1 - След атака да се отвори и малкия акк за седмица
2-Всички атаки да минат по статистически точки като коеф . е един за всички.
Ако има други предложения или коментари по тия то нека да са смислени .Моля без лични заяждания и спам .

Нямам други предложения за сега.Все ми е тая как ще са бойните и ресурсните точките дали ще има смс или няма да има ,защото ще въжи и за кЛамери и за топ играчите.

Едно от двете предложение да се разгледа.И чесно казано нямам нерви излишни да си хабя с това ,че някое детенце е решило да се бъзика с някой от топа.Точно така екслоатират това правило.Вместо да се опитат 5 10 човека да направят някоя смислена атака те ти пращат смс-и на телефона съответно флоод.

Няма да забравя старият рунд питам го защо ми пращаш смс... То ми вика ами пробвам дали мога да те атакувам...Проби не искам!

аз мисля че най-добре е да са разрешени гаврите и ташаците срещу топ играчите,за да им е инретесна играта на форумните плъхове дето стигат само до 49999точки ама са найдобрите лайномети ,аааааа пардон играчи.даже ако някой случайно се откъсне повечко да го накажат жестоко и да го порицаят публично.примерно, трябва да се разреши на "играча"на 49К дразни и да лази по нерчвите на лошия топаджия.и след това админите трябва да наградят "играча"-форумен плъх със залужена почивка та да може да се похвали у форума как е разбил "лошия топаджия" а той не е могъл нищо да му направи.това трябва да е посоката на промяна в играта,през това време "играча"ще вземе нанокредити на заем от някой приятел на много точки дето се набива яко за да си понагласи откраднатия ресурс от "лошия топаджия" и така всички ще са доволни.
Последна промяна от slabaka122 на ср май 27, 2009 3:15 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Едно единственно предложение имам ;)

Да не започва рунда преди да се регистрират 5 000 играча

ама то май няма да започне никога рунда така...
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Протекция да може да се пуска само ако има битка в която е участвал акаунта и флота е намалял поне с 30%.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

freeico написа:QUOTE (freeico @ May 27 2009, 17:05) Протекция да може да се пуска само ако има битка в която е участвал акаунта и флота е намалял поне с 30%.
И какво като почнат да ти летят със звезди ще трябва да си оставиш 30% от флота за да може да пуснеш протекция ли? Или пък на миниорите които нямат никакъв флот да си разбият 10 транса и да пуснат протекция. Според мен е добре да има граница както е в момента - до 10к статистически точки без протекция, само може да се дигне от 10к на 20к или 50к и това е - по-нататък всеки да си я ползва както намери за добре ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 27 2009, 16:08) Гледам, днес нещо скучаете...
Та решихме с Charovna да пуснем темичка за предложенията за следващия рунд, естествено ако желаете...
Само ще ви помолим: Моля, имайте уважение един към друг и без много спам... ;)

Очакваме с нетърпение, вашите предложения... :)
ок пускам ,но да поясна че не спамя .

1. одариш ли защита да не се възстановява
2.Да няма кухи точки
3.Класацията да е 2 за ресурси и 1 за бойни
4.да не дават бойни точки и-тата
5.Акаунт одарен да му се взимат от точките в класацията ако е примерно 10000 точки загубата му е 5000 точки от флотата взимат се 50% от загубата и стават -7500 точки
6.Финалните битки да са разрешени ,само при равни точки на ацц-та който ще се одариш .
7.Смяната на съюз разрешен само 2-ти на рунд, като последните 10 дена от рунда нямаш право да напускаш съюза.
8.Ацц при смяна на собственика и изразходваните протекции от предишния собственик. да се назначат 2 нови протекции на новия собственик.
9.Който мини 200к точки да може да се атакува от всеки
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”