Та решихме с Charovna да пуснем темичка за предложенията за следващия рунд, естествено ако желаете...
Само ще ви помолим: Моля, имайте уважение един към друг и без много спам...
Очакваме с нетърпение, вашите предложения...
X-man написа:Цитат(X-man @ May 27 2009, 13:22) 1 - След атака да се отвори и малкия акк за седмица
2-Всички атаки да минат по статистически точки като коеф . е един за всички.
Ако има други предложения или коментари по тия то нека да са смислени .Моля без лични заяждания и спам .
Нямам други предложения за сега.Все ми е тая как ще са бойните и ресурсните точките дали ще има смс или няма да има ,защото ще въжи и за кЛамери и за топ играчите.
Едно от двете предложение да се разгледа.И чесно казано нямам нерви излишни да си хабя с това ,че някое детенце е решило да се бъзика с някой от топа.Точно така екслоатират това правило.Вместо да се опитат 5 10 човека да направят някоя смислена атака те ти пращат смс-и на телефона съответно флоод.
Няма да забравя старият рунд питам го защо ми пращаш смс... То ми вика ами пробвам дали мога да те атакувам...Проби не искам!
И какво като почнат да ти летят със звезди ще трябва да си оставиш 30% от флота за да може да пуснеш протекция ли? Или пък на миниорите които нямат никакъв флот да си разбият 10 транса и да пуснат протекция. Според мен е добре да има граница както е в момента - до 10к статистически точки без протекция, само може да се дигне от 10к на 20к или 50к и това е - по-нататък всеки да си я ползва както намери за добреfreeico написа:QUOTE (freeico @ May 27 2009, 17:05) Протекция да може да се пуска само ако има битка в която е участвал акаунта и флота е намалял поне с 30%.
ок пускам ,но да поясна че не спамя .misterya написа:Цитат(misterya @ May 27 2009, 16:08) Гледам, днес нещо скучаете...
Та решихме с Charovna да пуснем темичка за предложенията за следващия рунд, естествено ако желаете...
Само ще ви помолим: Моля, имайте уважение един към друг и без много спам...![]()
Очакваме с нетърпение, вашите предложения...![]()