Екуинокса, както и останалите румънци, не знам и аз колко ги бутат (щот не можем да броим до толкоз, не за друго), но "главатаря" на акаунта игра заедно с Роял в ромфлийт. Рехавия също по принцип играе с Роял.
Така че за сигурното - аз не си нападам приятелите, както знаеш, и не ме бърка в чий съюз ще съм от техните, политиката ми е една и съща. Знам, че съм уникален, ама това си е чисто човешко, така че не е невъзможно да се очаква от всички останали, нали?
Ама нали знаеш - тия, дето са отгоре - са там или щото колят и бесят, няма кой да ги спре - или защото някой или по-точно някои са ги оставили. То не може хем да клатиш крака, хем враговете да си чупят сами флотите. Освен ако врагове не сме ти аз или ники_год де...
А, и dios, не за друго ги смесих - просто откакто стана модерно да се казва, че първия в класацията по закон е най-големия ламер във вселената, но просто късметлия - не мога да осъзная защо и малко, и големо, се връзват да го приказват, че и да го вярват... то всеки втори могат да го наплюят за нещо, ама смисъл?... Що никой, взимал рундове, и постоянно играещ "горе" не разправя, че всички "там" били идиоти и мишки?
Keep space clean, it's not yours.