[Lamez]rehavia122 [ СМЕРШ ]StarFighter

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 27 2009, 13:41) seezer е играч ии с 2 ръце съм за тфа където каза... :P :a055:
естествено, че ще си ЗА, и с двата крака дори, не само с ръцете .... щом защитава СМЕРШ, значи е идеален ...
иначе спор няма - seezer се е доказал през времето .... но мнението му не е миродавно!

п.п. ... за да не е спам, две думи и за битките: :bravo: :bravo: "Когато "картинките" говорят, дори и в СМЕРШ мълчат!" :bravo: :bravo: (нищо лично)
:crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

seazar написа:Цитат(seazar @ May 27 2009, 00:36) Кой е тоя рехавия, че се крие кат плъх ...голяма тайна..явно наистина е доста рехав..тя е много лесна играта , като целия топ сте от 1 миша дупка и няма конкуренция..нали..ама то винаги си е било така де-още от времето на хан Кубрат.
Стар-евала ман, как поддържаш още
игрово темпо нз :a055:
Рехавия е многократно доказал се играч,още от времето когато картинките на играта бяха други,нямаше известяване и съюзите бяха наистина съюзи. И играе по почтен начин без мрънкания и опити за тарикатеене, за разлика от някои изказващи се тук
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

меню Класация - тва е списъка с най-големи каси във вселената, дето да биеш, подредени по доходност на бойни точки и ресурс, отгоре-надолу. не го слушайте диос, той многократно е бил най-отгоре... така че не му вервайте :) . мишки и каси...
Последна промяна от LoaD на ср май 27, 2009 12:38 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аз да ви напомня как рехавия месец след началото на рунда избяга от Сеймур, за да не го тормозят малкото му останали бели. За да е по-сигурно взеха и румънето Екуинокс (там още не ясно колко хора бутат) за да не ги краде и така до оня ден.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 27 2009, 14:33) меню Класация - тва е списъка с най-големи каси във вселената, дето да биеш, подредени по доходност на бойни точки и ресурс, отгоре-надолу. не го слушайте диос, той многократно е бил най-отгоре... така че не му вервайте :) . мишки и каси...
Говоря за играчи,не за класации. Не смесвай двете неща.
А да,наистина не ме слушайте. Ще ви прелъстя и изоставя :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Екуинокса, както и останалите румънци, не знам и аз колко ги бутат (щот не можем да броим до толкоз, не за друго), но "главатаря" на акаунта игра заедно с Роял в ромфлийт. Рехавия също по принцип играе с Роял.

Така че за сигурното - аз не си нападам приятелите, както знаеш, и не ме бърка в чий съюз ще съм от техните, политиката ми е една и съща. Знам, че съм уникален, ама това си е чисто човешко, така че не е невъзможно да се очаква от всички останали, нали?

Ама нали знаеш - тия, дето са отгоре - са там или щото колят и бесят, няма кой да ги спре - или защото някой или по-точно някои са ги оставили. То не може хем да клатиш крака, хем враговете да си чупят сами флотите. Освен ако врагове не сме ти аз или ники_год де... :lol:

А, и dios, не за друго ги смесих - просто откакто стана модерно да се казва, че първия в класацията по закон е най-големия ламер във вселената, но просто късметлия - не мога да осъзная защо и малко, и големо, се връзват да го приказват, че и да го вярват... то всеки втори могат да го наплюят за нещо, ама смисъл?... Що никой, взимал рундове, и постоянно играещ "горе" не разправя, че всички "там" били идиоти и мишки?
Последна промяна от LoaD на ср май 27, 2009 2:32 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

В България е модерно да плюем и нареждаме първия утешавайки се колко е лесно да стигнеш първото място, а още повече да се задържиш. Тази тенденция никога не би остаряла :) .

Диморезе. Занулиха те безславно във втора вселена и прехвърли хейта в спийд...
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 27 2009, 10:15) Не е тъп батко ти Сезар. Тъпия си ти ( вслучая) защото защитаваш една мишка, която се показа от дупката горе в планината
Добре умнико прав си не са мишки само средняците като теб :lol:
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Ламез бе създаден с цел в толкова късен етап от играта. Преговори се водиха м/у всичките му членове за създаването на силен съюз поне 1-2 седмици преди да бъде създаден. Не случайно 2-ма от съюза играеха толкова дълго сами, а на останалите им беше следено развитието
- Рехавия - мисля, че за всеки един съюз е удоволствие и чест да играе с него рамо до рамо
- Роял - бъгер, оранжев, мулти или каквото искате го наречете, но за мен си е КЛАСА и другото е излишно. На 90% от форумните лъвчета тук е пукал гъзовете(флотата)
- Румънеца - Екуинокса - винаги е добре в съюза да има играч с флота на такива точки, който да може да те покрие ;)
- Фантом - човека щеше да се присъедини много по-рано към Ламез(все пак е съосновател на този съюз) , но изчака да изпълни едно обещание
- Хората от 20к до 70к - Всеки един съюз трябва да има такива тип играчи (изрудени акаунти)

Тоав поне разбрах аз ;)

Диморензе леко с епитетите, защото виждам само една мишка, която от както посещавам форума е помня с мрънкане и упреци към този и онзи ;)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ May 27 2009, 15:34) Ламез бе създаден с цел в толкова късен етап от играта. Преговори се водиха м/у всичките му членове за създаването на силен съюз поне 1-2 седмици преди да бъде създаден. Не случайно 2-ма от съюза играеха толкова дълго сами, а на останалите им беше следено развитието
- Рехавия - мисля, че за всеки един съюз е удоволствие и чест да играе с него рамо до рамо
- Роял - бъгер, оранжев, мулти или каквото искате го наречете, но за мен си е КЛАСА и другото е излишно. На 90% от форумните лъвчета тук е пукал гъзовете(флотата)
- Румънеца - Екуинокса - винаги е добре в съюза да има играч с флота на такива точки, който да може да те покрие ;)
- Фантом - човека щеше да се присъедини много по-рано към Ламез(все пак е съосновател на този съюз) , но изчака да изпълни едно обещание
- Хората от 20к до 70к - Всеки един съюз трябва да има такива тип играчи (изрудени акаунти)

Тоав поне разбрах аз ;)

Диморензе леко с епитетите, защото виждам само една мишка, която от както посещавам форума е помня с мрънкане и упреци към този и онзи ;)
:dizzy: изродени акаунти!?Поне в една класация съм водач пък и ако ще да е временно,кое ми е "изроденото"???Ти играеш за нещо и се стремиш да го постигнеш,аз играя за друго нещо и също се стремя да го постигна :P
Последна промяна от m0rtaL на ср май 27, 2009 4:50 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”