За секса!! Със или Без?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Върки не си ме разбрал, аз те предупреждавам за да те защитя, паднеш ли им, сам си си виновен. И вълчата козина няма да те спаси
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

freeico написа:QUOTE (freeico @ May 26 2009, 18:44) Върки не си ме разбрал, аз те предупреждавам за да те защитя, паднеш ли им, сам си си виновен. И вълчата козина няма да те спаси
Пак не мога да те разбера,от какво ме защитаваш от банан във форума или от сексуално престъпление,деяние което те биха ми нанесли? :)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ May 26 2009, 20:45) Пак не мога да те разбера,от какво ме защитаваш
може ли аз да отговоря колкото да върви спама :)

от стриганье! метро мъжете са на мода той си ти намекна за козината...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ May 26 2009, 20:45) Пак не мога да те разбера,от какво ме защитаваш от банан във форума или от сексуално престъпление,деяние което те биха ми нанесли? :)
От банан в г...о.А основното отверстие където може да се завре, козина не го брани. :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

freeico написа:Цитат(freeico @ May 26 2009, 19:44) Върки не си ме разбрал, аз те предупреждавам за да те защитя, паднеш ли им, сам си си виновен. И вълчата козина няма да те спаси
:oh_kotiooo: :b055:
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ May 26 2009, 20:31) :oh_kotiooo: :b055:
Ше се женя сори ама изпусна влака :)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ May 26 2009, 19:32) Ше се женя сори ама изпусна влака :)
"Човек и добре да живее се жени."
Corwin

По темата - задължително със без значение дали и имаш вяра или нямаш.Като ти се наложи няколко пъти да се червиш в аптеката докато купуваш Постинор Дуо или антибиотици,сам ще почнеш да си носиш по няколко дурекса в портмонето, щото нощите са дълги и не се знае с кого ще се наложи да кръстосаш крака...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Темата е ... не мога да определя. То се видяло, че тая вечер ще се спами, ама съм не виждал комп от миналия петък ... Че и от малко по-рано :)
Първо - Румпо и Крашедчето не са ли прекалено малки, че да могат да дадат компетентен отговор ? Доколкото помня, все още има вечерен час за тях. Второ - Ае, Макс, за пореден път те засичам пишеш без да има нищо общо с темата ... Ама нищо.
По въпроса - Дюрекс, ама и те се късат. Със презерватив, че за последно като ходих до аптеката и 1 хап Escapelle струваше 33 лева ... Ама се прежалих ... Това е едното, ама и ... не може да се има доверие и откъм здравето. Случвало се е да сгафя /веднъж!/ и после доста бях на тръни докато излязат изследвания, че дискотека, алкохол ... Тъй че - 1 кутийка за по-сигУрно и те така ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ May 27 2009, 12:17) По темата - задължително със без значение дали и имаш вяра или нямаш.Като ти се наложи няколко пъти да се червиш в аптеката докато купуваш Постинор Дуо
От какво се червиш, че им правиш оборот ли, стоката е там да се купува, не за украса:> Иначе Постинор Дуо разбрах, че са ги спрели (добре, че не се налага вече да се интересувам от тия неща), то и презервативите поскъпнаха, всичко стана за милиардери, егати ЛАРЖА. Дано един ден има ядрена война, ще дезертирам и лично ще натискам спусъка по всички говедарски нашенски компании. Преди това ще ги псувам по скайп и ако набарам нечий номер.
Последна промяна от LoaD на ср май 27, 2009 10:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Извинете ме за момент...

А, бре мъже, вие у ред ли сте...?!?!?
С какви жени се захващате та да им купувате противозачатъчното хапче... Една уважаваща себе си жена не би позволила това... Боже-боже... накъде отива тоя свят...!

Иначе и аз съм за СЪС!
Последна промяна от misterya на ср май 27, 2009 10:06 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”