Коефициенти за атака

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

thuglife написа:QUOTE (thuglife @ May 26 2009, 17:19) Гласувам за Жорж Ганчев :a055:

Отварянето на малък акаунт за атаки (1 седмица)от големите е безумие.Щом топаджията е стигнал дотам невиждам как акаунт на 20-30-50к може с нещо да му попречи на играта (изключвам флууда с фалшиви атаки).Публична тайна е че топаджиите ги мързи да правят сейв и се случва някой малък да ги окраде.Дайте после да му отвориме акаунта и да му изтрият всичките планети.Хитро а?
ти си поредния дето пише в темата преди да изчете всички постове и да разбере всички аспекти на предложенията !!

въобще не става дума за това, че малък акаунт ще нападне голям с цел истинска атака... с цел грабеж !! за умишлен флууд и за дразнене се говори в темата !!

ала кой да чете... по-лесно е да се пише !!

ПС: хайде вземи прочети и чак тогава ни осветли отново с прекрасните си мисли !!!!!!!
Последна промяна от korahmor на вт май 26, 2009 3:46 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

...Я направо, не само на малките акаунти, нападнали "батковците" по една седмица с отворени атаки, ама и всички, които са в топ 10 беззащитните и по всекидневни 10 часови протекции - да може да си почиват...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ May 26 2009, 17:41) ти си поредния дето пише в темата преди да изчете всички постове и да разбере всички аспекти на предложенията !!

въобще не става дума за това, че малък акаунт ще нападне голям с цел истинска атака... с цел грабеж !! за умишлен флууд и за дразнене се говори в темата !!

ала кой да чете... по-лесно е да се пише !!

ПС: хайде вземи прочети и чак тогава ни осветли отново с прекрасните си мисли !!!!!!!

Не си прав прочетох доста мнения и всичките бяха подобни (може би защото 3-4 човека имат по 20 поста знам ли) За умишлен флууд си има админ който наказва- не е толкова сложно мисля, че да се правят трагедии от това :p140:

П.С. Чети и ти хубаво преди да се опитваш да се заяждаш,че става излагация :)
Последна промяна от thug на вт май 26, 2009 4:28 pm, променено общо 1 път.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Темата приключи . Личните заяждания нямат място в подобни теми .После се чудим че няма чуваемост -и предложенията не стават .
Приятна игра на всички .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Pexos

коеф на атака, Днес, 17:47

Здрасти. 20 мин пиша мнение по темата. От 3 дни се каня и все няма време - още за предната исках да пиша. Не се заяждам с никой, просто искам да си постна и аз виждането. Ето това е то:
До сега все не сварвах да се включа в темите по този въпрос. Чел съм мненията, но не всички.
1во - една забележка към korahmor .
Пуснал си анкета, в която даваш избор само за промени с цел облагодетелстване на големите ацц. Така тези, които искат да си остане както преди или дори да се облагодетелстват малките остават по този начин без глас. Т.е. резултата от анетата за мен изобщо не може да се ползва за база за вземане на решения.

А моето мнение по въпроса е: Аман от лиглиовци, които като дигнат н-тото ниво спай и почват да се мислят за безсмъртни. И недай си Боже някой да литне по тях и изпадат в нервна криза. Айде моля ви не забравяйте значението на думичката сейв . Който иска да спи спокойно - да се вдига. Като не иска да му крадат добива - да става на смс. Като не иска да го будят - да си трие номерчето от настройки.
Като някой ги събуди с фалшиви атаки, или с атаки с 1 транс - има си ОБ.
Вие кво - хем да спите, хем да не се дигате, хем да не ви будят- е това ако не е наглост не знам какво друго ще е. То не може и вафла и кино, че и без билет! Че то едно ацц на 40-50К вижда много повече зор отколкото някой "топаджия" - хем се сейва, хем атаки без смс получава, хем такива с смс. Айде стегнете се малко. То бива бива безобразие ама вече стана по-лесно да си в топа отколкото някъде отдолу. Няма да коментирам за НАПовете и прочие, които оставят топаджията да си излива яда само на и-тата.

Единственото до което ще доведат тези промени са избиване на комплекси по по-злаби и показване на мускули там дето ги няма. За потенциала за наливане по този начин ич не ми се мисли.
Основен принцип - "-Работи ли? -Работи. -Тогава не го пипай." Вие сега какво - не ви стигат другите проблеми ами и нови си измисляте.

П.С.Роял забрави много бързо какво правеше във 1ва.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”