The Last Stand
Понеже хем чета, че има Офтопик, да не пишели хората в други раздели, хем теми се заключват - аз лично се обърках, затова отварям една темичка пак в Офтопика, да поизчерпя някой и друг въпрос за всеобщото благо и разбиране. Моля, да не се заключва, не искам да занимавам root админи по скайповете за глупости да влизат по форума, да отключват теми... :>
Въпрос 1: Откога и защо сървърът лагва в 4 сутрин? Защо никъде не бе упомената тази "новост" и кой е отговорен за нея?
Въпрос 2: Защо когато пратя ~ 10 шпионажа към нечий акаунт, за да му изкарам доклад на флота - не му пада нета, но когато към него лети атака - и при 5 шпионажа около секундата на битката - му се къса кабела, спира ел.захранването, прахосмукачката му гърми и баба му получава удар?! И защо при мен никога не става това, а на всички ламери и некадърници им се случва?
Въпрос 3: Кой и кога измисли и наплаши хората, че от 10 полета срещу теб, може да ти лагне играта или падне нета?! И какво общо има той с Булфлийт.
Въпрос 4: През рунд 2 (или 3, сигурно ще сбъркам) вселена 1, когато сървърът беше далеч по-слаб уж, сме правили организирани атаки тип - всеки пуска по 10 атаки с по 1 кръст, един пуска цялата си флота и така жертвата има един голям червен екран (не помня имаше ли цвят тогава) на меню Преглед от 100-150 вражески полета, които не може да провери. Тогава сървърът не падаше, сега уж яката работа на Мегалан пада сигурно ако си пуснем двама души Мина за газ ниво 1 по едно и също време? Като е толкова скапан, що БФ/Митлендс/Хановете/Кой-знае-още-кво са на него?
Въпрос 5: Защо никъде в Правилата няма нито една точка за лагът на сървъра? Кога и къде, кога и защо, и какво НЕ трябва да се прави, за да няма лаг? Или клиенти не се печелят като им обясняваш, че ти е скапан сървъра? А печелят ли се от некоректни правила?
Ай успех. Да се отговаря смислено и малко по-точно, искам да си направя сметката с тая игра, тръпката от това постоянно да съм изненадан и изумен не ме кефи. Няма конкретно засегната вселена, а игра (даже няколко) и става дума за сървърът, който никога не трябва да ми го покавате на живо, щото шутовете са гарантирани.
Въпрос 1: Откога и защо сървърът лагва в 4 сутрин? Защо никъде не бе упомената тази "новост" и кой е отговорен за нея?
Въпрос 2: Защо когато пратя ~ 10 шпионажа към нечий акаунт, за да му изкарам доклад на флота - не му пада нета, но когато към него лети атака - и при 5 шпионажа около секундата на битката - му се къса кабела, спира ел.захранването, прахосмукачката му гърми и баба му получава удар?! И защо при мен никога не става това, а на всички ламери и некадърници им се случва?
Въпрос 3: Кой и кога измисли и наплаши хората, че от 10 полета срещу теб, може да ти лагне играта или падне нета?! И какво общо има той с Булфлийт.
Въпрос 4: През рунд 2 (или 3, сигурно ще сбъркам) вселена 1, когато сървърът беше далеч по-слаб уж, сме правили организирани атаки тип - всеки пуска по 10 атаки с по 1 кръст, един пуска цялата си флота и така жертвата има един голям червен екран (не помня имаше ли цвят тогава) на меню Преглед от 100-150 вражески полета, които не може да провери. Тогава сървърът не падаше, сега уж яката работа на Мегалан пада сигурно ако си пуснем двама души Мина за газ ниво 1 по едно и също време? Като е толкова скапан, що БФ/Митлендс/Хановете/Кой-знае-още-кво са на него?
Въпрос 5: Защо никъде в Правилата няма нито една точка за лагът на сървъра? Кога и къде, кога и защо, и какво НЕ трябва да се прави, за да няма лаг? Или клиенти не се печелят като им обясняваш, че ти е скапан сървъра? А печелят ли се от некоректни правила?
Ай успех. Да се отговаря смислено и малко по-точно, искам да си направя сметката с тая игра, тръпката от това постоянно да съм изненадан и изумен не ме кефи. Няма конкретно засегната вселена, а игра (даже няколко) и става дума за сървърът, който никога не трябва да ми го покавате на живо, щото шутовете са гарантирани.
Последна промяна от LoaD на вт май 26, 2009 10:32 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
freeico: с този офтопик засягаш администратори както свързано с работата им, така и лично. Ако искаш да се оплачеш от администратор, може да пишеш на обратна
Извинявам се на въпросния администратор относно забележките около работата му. Личното отношение го забравям за сега....
Извинявам се на въпросния администратор относно забележките около работата му. Личното отношение го забравям за сега....
Последна промяна от steff1 на вт май 26, 2009 11:26 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
Аз се чудя, ако никой не даде смислен отговор (във форума на Митлендс чакаме вече няколко месеца някой XS-президент, шеф, бог, нечия баба ако ще да благоволи да дойде да каже, защо, аджеба, зае*аха играта), БФ за*бан ли е от XS ? Така, както Митлендс ?
Последна промяна от LoaD на вт май 26, 2009 10:54 am, променено общо 1 път.
всички знаем, че царя е голLoaD написа:QUOTE (LoaD @ May 26 2009, 12:50) Аз се чудя, ако никой не даде смислен отговор (във форума на Митлендс чакаме вече няколко месеца някой XS-президент, шеф, бог, нечия баба ако ще да благоволи да дойде да каже, защо, аджеба, зае*аха играта), БФ за*бан ли е от XS ? Така, както Митлендс ?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Ако никой не поддържа сървъра, за какво всички ние хабим нерви тук? И се наказват за това и онова играчи, тоя и оня админ само си хабят нервите, за..? Един прост отговор трябва да се даде просто - защо е тоя лаг, защото всичката дандания напоследък е заради тоя жалък сървър. Един е проблема бе, един. Едно - 1 - I , е-д-и-н-, Ривъра с един проблем ли не може да се оправи ? Не го знам тоя човек по каква логика не иска да си печели от най-добрия продукт...
Последна промяна от LoaD на вт май 26, 2009 11:03 am, променено общо 1 път.
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Лага сутринта се получава защото минават скриптовете триещи стари акаунти, скриптовете взимащи класации, скриптовете които записват статистиката от предния ден, скриптове архивиращи полетите по вселената, както и 10-на още скрипта. Преди 3 години това се правеше на всеки час, сега с по мощната машина е достатъчно и само 1 път на денонощие да се изпълнява таква задача.
п.п. Ако проблема е че правиме забележки да не се атакува така че тогава да удари атаката, най-лесното е да се защити да не може полет да удря по това време. Полет с цел атака удрящ между 4 и 4:30 няма да може да се пусне. И на нас ще ни е по лесно
п.п. Ако проблема е че правиме забележки да не се атакува така че тогава да удари атаката, най-лесното е да се защити да не може полет да удря по това време. Полет с цел атака удрящ между 4 и 4:30 няма да може да се пусне. И на нас ще ни е по лесно
Последна промяна от freeico на вт май 26, 2009 11:04 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]