СПЕШНО ТЪРСЯ!!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LordDarkar
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 1:18 pm
Контакти:

Мнение от LordDarkar »

Спешно ми трябва до утре по обяд доклад на тема "планети от земен тип" или "планети от земната група".......
Благодаря много предварително
П.С. за тези които ще кажат : "Провери в помагало.ком"...Е вече проверих-няма информацията която ми трябва(има за всички планети от земната група по-отделно ама......)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

"Провери в помагало.ком", че кой ще го каже пък това. За www.Google.com да си чувал? Нещо като това, за което ползвате Bulfleet.org, ама доста по-известно и по-бързо...

"Меркурий, Венера, Земята и Марс се наричат планети от земен тип" и т.н., излизат доста сайтове. Сега кажи и че не знаеш как се прави доклад, да се посмеем малко. :) .
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 5:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Доклади или по точно материали за доклади има бол. Научи се да търсиш
LordDarkar
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 1:18 pm
Контакти:

Мнение от LordDarkar »

лоаде, първото за което се сетих беше чичото....От там се стигна и до Помагалото.
иначе знам как се прави доклад,просто няма от каде да си намеря информацийка(у дома няма книги за астрономията а пък нито 1 фр неще да даде назаем(басии и приятелите))
а и дай линкче че ме мързи да търся
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

LordDarkar написа:QUOTE (LordDarkar @ May 25 2009, 22:16) лоаде, първото за което се сетих беше чичото....От там се стигна и до Помагалото.
иначе знам как се прави доклад,просто няма от каде да си намеря информацийка(у дома няма книги за астрономията а пък нито 1 фр неще да даде назаем(басии и приятелите))
Не си ли доста нахален има доста информация в Wikipedia там търси за планети гиганти джуджета и т.н. и не ми казвай че няма информация щот има ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

LordDarkar написа:Цитат(LordDarkar @ May 25 2009, 22:16) лоаде, първото за което се сетих беше чичото....От там се стигна и до Помагалото.
То понеже едно търсене, брааааат. Какво ще кажеш просто да отвориш пак "чичото" и да не гледаш само първия линк? Компа ли не ти е в ред, екрана ли ти малък... на нас ли ни изкарва повече информация... все пак, на теб ти е възложен доклада и ти е обяснено какво трябва, излиза страшно много информация - подбери си.
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Не го пиши.Не може да пишеш "каде" и да се бориш за висока оценка.Не си губи времето,от сега ти казвам!
Последна промяна от rumpolino на пон май 25, 2009 9:54 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 25 2009, 23:48) Не го пиши.Не може да пишеш "каде" и да се бориш за висока отценка.Не си губи времето,от сега ти казвам!
Особено ако се бориш за оТценка :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Не знам за какво говориш..Фалшификатор мазен :P
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 25 2009, 23:50) Не знам за какво говориш..Фалшификатор мазен :P
За едит бутона говоря :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”