Merlin написа:Цитат(Merlin @ May 25 2009, 17:30) Айде пак почнаха всички да мрънкат .....
Само дето от цялата работа червените са виновни (то винаги е било така де).
Аз предлагам - махайте класацията, махайте бойните точки и другите простотии .... преди си играхме така И НИ беше забавно.
Откакто се вкараха всички други "екстри" играта се преобърна .... единия ти искал бойни точки, другия искал да копа ..... третия някаква друга простотия ....
Аз лично за нищо няма да гласувам, поради простата причина, че не ми пука. Ще играя, ако ми харесва или не. Просто с всяка такава новост нещата няма да се променят - напротив, сигурно пак ще има недоволни и мрънкащи по форума и нещата ще стават по-зле.
Коефициенти за атака
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Не съм аз тая, която ще определи и ще го направи... Не се знае и до кога, ще ми издържат и на мен нервите...slabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ May 25 2009, 19:56) няма да е зле да направиш класирането от зад напред![]()
нека издигнем в култ играчите на малко точки,имам много приятели на малко точки самия аз съм бил не 1-2 пъти в тая част на таблицата,ама не съм скачал на първия.
Тая задача я оставям на вас! Вие (в частност всички играчи) определяте правилата и промените... Ние го правим (в частност администриращите и програмистите, разбира се - без тях сме за никъде. Благодаря ви, че ви има!) .
За съжаление, знам, че пак ще стане така...: Направено и изпълнено (от нас), мислено-недомислено (от играчите)... мод и край на играта за всички, участващи в предложенията за промените в играта... за някой рунд...! Колкото и брутално да звуча, всеки минал под "знака на промяната" се оакал - дори и аз
Горко и тежко на следващите, които идват... !
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Къв е проблема ацц на 30к да не може да си сабира ресурс от по големите не мога да разбера?Махнете известяването!„Топ"(връх) и защо сте там.щот играете цялата махала и фамилия с едно ацц!Намалете онлине часовете и да видите как един не топер как ша ви мачка!както каза някои по на пред в темата и кат си топер да ти боднат една протекция до края на рунда!
Еххх, тия "топериии" ...... и "не топериии" ...... много силни били.... Бтв какво означава "топер" ? - онова с гюлетата лиncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ May 25 2009, 20:55) Къв е проблема ацц на 30к да не може да си сабира ресурс от по големите не мога да разбера?Махнете известяването!„Топ"(връх) и защо сте там.щот играете цялата махала и фамилия с едно ацц!Намалете онлине часовете и да видите как един не топер как ша ви мачка!както каза някои по на пред в темата и кат си топер да ти боднат една протекция до края на рунда!
Последна промяна от Merlin на пон май 25, 2009 7:12 pm, променено общо 1 път.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Веднъж писах в "предложения"да се свалят на 12 часа разрешените онлайн часове с обратен брояч и като ти изтече времето да не можеш да се логваш,мисля че по равностойна би била играта така!ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ May 25 2009, 17:55) Къв е проблема ацц на 30к да не може да си сабира ресурс от по големите не мога да разбера?Махнете известяването!„Топ"(връх) и защо сте там.щот играете цялата махала и фамилия с едно ацц!Намалете онлине часовете и да видите как един не топер как ша ви мачка!както каза някои по на пред в темата и кат си топер да ти боднат една протекция до края на рунда!
Последна промяна от m0rtaL на пон май 25, 2009 7:23 pm, променено общо 1 път.
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Явно тук ще пишат само тези с големите топки които се снабдяват с ресурс от топа .Е щом па тъй къв е проблема и топа да може го върне - я да ви покраде ден два я да ви поразбие десетте транса . Но квото стане все тая . Важно е форума да сме на линия . И да се чувстваме като СУПЕР МАРИО.
Успех и приятна игра .
Успех и приятна игра .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Няма проблем да летят,само че играта трябва да стане по равностоина! Да се намялят часовете,или да се намери начин да се спре сиидването!Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ May 25 2009, 20:37) Явно тук ще пишат само тези с големите топки които се снабдяват с ресурс от топа .Е щом па тъй къв е проблема и топа да може го върне - я да ви покраде ден два я да ви поразбие десетте транса . Но квото стане все тая . Важно е форума да сме на линия . И да се чувстваме като СУПЕР МАРИО.
Успех и приятна игра .
ето ти и топки
http://smershbattles.hit.bg/Rund16/ncux ... zzly1.html
http://smershbattles.hit.bg/Rund16/ncux ... zzly2.html
аз 72к,защитника 140к,е що да немога да резна някоя новопостроена звезда на рехавия!
примерно.....
Можеш. Ама що пък той после да не може да ти прати някоя новопостроена?ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ May 25 2009, 21:53) Няма проблем да летят,само че играта трябва да стане по равностоина! Да се намялят часовете,или да се намери начин да се спре сиидването!
ето ти и топки
http://smershbattles.hit.bg/Rund16/ncux ... zzly1.html
http://smershbattles.hit.bg/Rund16/ncux ... zzly2.html
аз 72к,защитника 140к,е що да немога да резна някоя новопостроена звезда на рехавия!
примерно.....
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.