С риск да оспамя и аз темата, в която
няма да гласувам:

С 100%, с вдигнати ръце и крака, съм ЗАД това мнение...:
dios написа:Цитат(dios @ May 25 2009, 19:21) Понеже някой затвори предишната тема,аз мисля да оспамя тази.
1. Рояле,ако още веднъж прочета че твърдиш че админите си клатят краката,във втора вселена ще пожълтееш. Поне да отговаря на истината. Вместо да те проверявам през ден - по Сталински - няма играч,няма проблем.
2. Коефициента за атака по статистически точки за мен си е добре. Смятам следващият рунд да бъде дори от 100 к
3. Понеже акаунтите на много точки се поизнежиха - визирам с най голяма неудоволствие слабака и с удоволствие Роял, единственото което ще направя за тяхния комфорт е да накажа всеки пуснал безразборни СМС без изкаран доклад. Да видя тогава кой ще литне с разлика 3 в шпионажа. Недоволните могат да подадат съдебен иск срещу мен,защото това не го пише в правилата.
4. Ако някой толкова иска да наказва малки акаунти които го тормозят - ми батковци,имате си съюзи. Вземете си съотборници които да ви защитават. Няма да е като да откриете топлата вода,някои свястни съюзи го правят.
С това само искам да ви кажа,че участвайки в анкетата,не гласувате за промяна на правилата във втора вселена.
Та и в допълнение съм ЗА "Вселена Спийд - без СМС известяване!"
Играчите на малки точки, трябва да имат по-голям резон за нападение от големите....

Хард, момчета, Хард...