Коефициенти за атаката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 16:34) Ето пак стигаме до по - горното ми мнение. Искаш да ти бъде по лесно и улекотено. Ами когато всички играчи от топа почнат да правят това ние битки между топа ще гледаме ли? Или всичко ще се свежда до това кой е колко ламера е обрал, ударил и рециклирал, само щото великите топаджии ги мързи да се дебнат 1 между друг. В такъв случай предпочитам (и)-тата да си останат...Проблема е че ти като му литнеш с 10 ЗНС-та ще му рутнеш главната планетка и после някой ще направи тема: "Ама как така някой супер развит акаунт може да ме напада". Пак ще започне всичко по старо ну.
Е и? Да се сейва на стациониране. Значи аз мога да се сейвам на стациониране, а той като е на 50к не може, задължително да не хаби газ, до съседното (i).
Абре, това да не ви е театър? Че ще гледате битки в топа. Задължително за "вас, драги гости, на китарата - Васко Жабата".
Просто ти казах от каква страна ще тръгна да атакувам някой на 20к точки. Т.е., че не е безсмислено.
Всеки сам си избира как да играе, и няма специално заради публиката да се бие примерно с "топа", както ти се изрази.
Поне според мен, битките се правят, за да изкараш някакъв кяр от тях (и кеф), а не за да плакнат окото форумните лъвове. Това не е плейбой списание.

А на въпроса "как супер развит акаунт мож да ме напада", ами отговор "правилата го позволяват".
Да се е развил и той. Това е игра с цел развитие. Ако не беше, щеше всички сгради и проучвания да са ограничени до 5то ниво.
Последна промяна от RoYaL на пон май 25, 2009 2:45 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 25 2009, 16:24) И аз като тебе, стигнах до втория ред... ;)
Точно именно си вързахме прашките с Чаровна, като го направихме И по статистически точки, за да няма акаунти на по 30к ресурсни с 200к бойни и да са недосегаеми за батковците... ;) Ма кой да се сети, та аз ли да ви обяснявам как да играете...?!
Какво значи общи точки? ... За какво "говориш" въобще?! ...
Изчети и останалото, много нови неща ще научиш.

Обща точка = точка в официалната класация.

Т.е. ако си на 50к ресурсни точки, треснеш флота на друг на 50к ресурсни, отиваш по-нагоре в класацията и в по-горен коефициент на атака. Тресни още 10тима, ще им излезеш от коефициента, ще влезеш при "по-големи риби". Нали по-нагоре трябва да е по-трудно? Това, че си тряснал 10тима, не значи ли, че явно можеш да играеш? Щом си ги гепил - значи са по-слаби от теб, да си останат долу при ламерите да се трепят, на теб ти трябват по-големи и трудни жертви. Нали ти го каза? Пардон, написа. Не аз. Но аз подкрепям твърдо, че така трябва. То друга логика и няма.
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 2:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 25 2009, 16:30) ъ?! К'во? Аз ако флудя, няма да рева, че една седмица могат да ме атакуват и мен.
И btw. те вашите правила кучета ги яли.
Чаровна ми взе 2000 бойни точки от битка, че съм бил флудил със сонди.
Сори за офф-а.
Чаровна, може ли да миобяснши как да играем булфлийт? Като пусна атака от системата, нямам ли право да шпионирам през целия ход на атаката, да видя дали не се мести нещо по планетата? Човека влезе 50 секунди преди атаката, естествено че ще пратя сюрия сонди, баси - нападам с 50 бойни, колко му е да купи 200 кръста. После даже си призна, че му е паднал нета, ама не - от сондите било. Те го спрели да се вдигне.

В тоя ред на мисли, ей така може да ми отговориш, в темата, малко офф, ама нищо :)
Малко късно си задаваш въпросите по тази тема. Знаеш много добре, че съобщенията вече не съществуват. Много е удобно нещата да се интерпретират от гледна точка на личния интерес, нали? Освен това няма да ти мине номера с разискване по тоя случай. Това е било моето решение, право или криво, знаеш къде можеш да се оплачеш. И още нещо: И при следващ подобен случай, пак ще ти ги отнема!

Едит: И едно предложенийце, което може би решава проблема...евентуално. Отдавна говоря за него, но някак си като че ли не сме готови още за него. Коефициент за атака само по статистически точки.
Последна промяна от charovna на пон май 25, 2009 2:54 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 25 2009, 16:43) Малко късно си задаваш въпросите по тази тема. Знаеш много добре, че съобщенията вече не съществуват. Много е удобно нещата да се интерпретират от гледна точка на личния интерес, нали? Освен това няма да ти мине номера с разискване по тоя случай. Това е било моето решение, право или криво, знаеш къде можеш да се оплачеш. И още нещо: И при следващ подобен случай, пак ще ти ги отнема!
Бягаш от отговорност ли?
Айде, кажи пред всички, де?
От какво се срамуваш?
Кажи кога можем ад шпионираме и кога не. И ако ти нес и пазши съобщения, то аз ги пазя, я на .тхт. Я на логове в скайп.
И защо ще ми ги отнемеш? Защото не ти харесва играта ми ли?
Аз нищо не интерпретирам от моя гледна точка. Със или без 2к бойни точки, все тази. Вече не играя във ВСЕЛЕНАТА ТИ.
Просто не се мери еднаквому! Ако нямам право да спайвам със всички налични полети и сонди в последните секунди, то ако се разбия имам ли право на оплакване "стацна в последните 20 секунди кръстове, искам да ми върнете флотата"?
А какво стана с Недоспивко. Написа във форума "флуднах го със сонди и не се вдигна". Защо не му взехте бойните точик то тази битка. Показах Ви къде е написано. Ама никаква реакция. Значи едни флудят, а други шпионират. АХАХХАХАХА
Последна промяна от RoYaL на пон май 25, 2009 2:54 pm, променено общо 1 път.

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 25 2009, 12:09) Добре де, да приемем най-окмпромисния вариант.
Литва ти някой с 30-40 кръста (от 1000 кр общ флот), по рецките ти на някоя колония. Ти предвидливо не влизаш, за да може да държи атаката, че да вземеш да го засечеш. Влизаш, правиш няккава шашма че да го засечеш, без да е върнал (не че няма да му сес мени времето, ако върне, ама тва го пренебрегваме), апък ако върне, нали не можеш да пратиш атаката. Та все пак по някаква супер добра математика и доза късмет го засичаш и разбиваш цели 40 кръстосвача! Ох, какво чудо. И то за тези 40 кръста ще трябва да пратиш поне 2000, за да не вземе пък да те срещне с целия флот. Успех да си избиеш и газта за полета, най-много да си вземе рециклажа сам, че му е на 15 минути път.
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 25 2009, 12:59) Този шанс за отговор е безсмислен. И с него и без него, все тая.
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 25 2009, 15:24) Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ?!
НЕ СЕ оплакваме единствено от смс флъда.
Оплакваме се, че не може да отвърнем на удара. Нелогично е!
Това никъде го няма. Нито в другиет игри, нито в реалния живот. Това малко ми прилича на следния виц:

...

Рояле, само на мен ли ми се струва, че за 10-на минутки си обърна мнението на 180 градуса? ;)
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 25 2009, 13:39) Е и? Да се сейва на стациониране. Значи аз мога да се сейвам на стациониране, а той като е на 50к не може, задължително да не хаби газ, до съседното (i).
Абре, това да не ви е театър? Че ще гледате битки в топа. Задължително за "вас, драги гости, на китарата - Васко Жабата".
Просто ти казах от каква страна ще тръгна да атакувам някой на 20к точки. Т.е., че не е безсмислено.
Всеки сам си избира как да играе, и няма специално заради публиката да се бие примерно с "топа", както ти се изрази.
Поне според мен, битките се правят, за да изкараш някакъв кяр от тях (и кеф), а не за да плакнат окото форумните лъвове. Това не е плейбой списание.

А на въпроса "как супер развит акаунт мож да ме напада", ами отговор "правилата го позволяват".
Да се е развил и той. Това е игра с цел развитие. Ако не беше, щеше всички сгради и проучвания да са ограничени до 5то ниво.

само остава да ни зачилят по един екип на шутове от цирка и да ги забавляваме така да им е по-интересно,нищо че не си спал нормално от месец и половина и си набил 50-100лв.а те през ноща ще ти демонстрират колко са по-добри от теб с набези по незащитени колоний.абе ташак да става,то на чужд гръб и 100 тояги са малко важното е на публиката да й е интересно.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ May 25 2009, 16:49) Рояле, само на мен ли ми се струва, че за 10-на минутки си обърна мнението на 180 градуса? ;)
:) )) хехе.
Извадено е от контекста.
Значи, имах предвид следното.
Понеже се говореше - само докато тече атаката, да може да се отнвърне на удара. Казах, че така е безсмилесно. Съгласен съм за 1 седмица след това :)

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 25 2009, 16:43) Едит: И едно предложенийце, което може би решава проблема...евентуално. Отдавна говоря за него, но някак си като че ли не сме готови още за него. Коефициент за атака само по статистически точки.
:bravo: :a013: :p070: :p070: :rockon: :a055: :a055: :a055:

Да не съм чул дума против Чаровна повече.

И един съвет - учете се от хора, които МОГАТ да играят. Някои от вас, си мислят, че ТОПАДЖИИТЕ явно са най-големите идиоти и престъпници в тая игра. А Рояла още по-голям. Е, щом са ви били манерките - НЕ, НЕ СА. ;) Айде, поживо, поздраво!
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 3:04 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
charovna

Мнение от charovna »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 25 2009, 16:48) Вече не играя във ВСЕЛЕНАТА ТИ.
Просто не се мери еднаквому! Ако нямам право да спайвам със всички налични полети и сонди в последните секунди, то ако се разбия имам ли право на оплакване "стацна в последните 20 секунди кръстове, искам да ми върнете флотата"?
А какво стана с Недоспивко. Написа във форума "флуднах го със сонди и не се вдигна". Защо не му взехте бойните точик то тази битка. Показах Ви къде е написано. Ама никаква реакция. Значи едни флудят, а други шпионират. АХАХХАХАХА
Аз всъщност съм ти благодарна за което. Преди да ти давам обяснения относно решението си, дали ти ще дадеш такива относно това, че си баннат от някои сървъри на същата тази игра?
Освен това не играеш във вселената МИ защото те отнесоха лекинко. Ама дали да си говорим в стила на "Криво седи- право съди?"
Последна промяна от charovna на пон май 25, 2009 3:22 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”