Коефициенти за атаката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 25 2009, 16:03) Идеята за коефицента на атака е точно именно, поради причината, че колкото повече точки ставаш, толкова по трудна да става играта ти! ... Не както е било до сега копане, кражби, копане и хоп "протекция" от всички... Играта трябва да започва за всички лесно и да става все по трудно до края, за да може да задържи интереса на всички, иначе няма интрига... и няма какво повече да обяснявам, как повечето заковават мода во век и веков, амин!
Друг е въпроса, че СМС известяването трябва да се премахне и коригира, а именно да се получава тогава, когато има застрашителна единица-кораб във флотата на атакуващия (ЗнС и бомбардировач - макар и с малки шансове)...
И аз, пак не разбирам едно: Как може играч в топ 10, та дори и в топ 3 да се оплаква и роптае, както и да се държи онеправдано, като е в позиция да вземе рунд?!
Нали все пак, тази игра се играе от хора... друг е въпроса, на кой колко ще му издържи психиката... Или вече няма играчи с желязна психика?!
Преди да съм прочел останалите редове от поста ти (стигнах до втория) - това трябваше да го кажеш, когато играта беше по ресурсни точки само. Какво ще рече "колкото повече точки ставаш, толкова по трудна да става играта ти" - Бойните точки не ги ли шибнаха в класацията преди време? Я да погледна пак, сигурно аз бъркам или друга игра играем, знам ли.

Значи да качваш ресурсни, значи отиваш нагоре, трябва да ти е зор. А иначе може цял рунд да си играеш на 50к точки да летиш насам-натам, това не е игра, така ли? Нещо като ваканция, през която не развиваш умения, не седиш в играта, не се изкачваш в класирането? Такава 'целорундна' ваканциика?

Тук вече не се отнася за цитата, но е в контекста.

Искате предложение? - Направете коефициента за атака по ОБЩИ точки.

После отворете Български тълковен речник, погледнете думата "повече" какво значи. После и проста справка в Google, например, какво означава понятието "топ". Да, колкото повече се издигаш в ТОП-а, толкова повече трябва да си "яката работа". Или то за едните важи, ама за другите - не? Нали има 2 начина да качваш точки - защо трябва гледаме само единия? Да нямаме проблеми с очите нещо? Или единия е невероятно по-труден от другия?

Тая Класация какво изобщо показва? Чии акаунти трябва да се проверяват редовно, то и това трябва, ама само толкова ли? Тълковен речник - "класация"? Ала-бала?
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 2:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Не е задължително 1 седмица, акаунта да се отваря за атаки.Достатъчно е, колкото атаки е направил малкия акаунт, толкова и големия.Като изтрият двама-трима, бързо ще се свият долу на моравата.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 25 2009, 15:13) Тралала, човек, и ти ли се правиш на цапнат. Никой не говори за спиране на атаките от долу - на горе. А за евентуален шанс аз отвръщане на удара. Една седмица е приемливо да дебнеш някой да сгреши. Ако не сгреши, значи е достоен да те атакува (последното изречение да не се свързва с никакъв вид грандомания, моля)
Аз винаги съм бил за вселена БЕЗ и-та. Или и-та БЕЗ ресурс. Така, че съм достатъчно обективен
Имам въпрос. Ако някой лешпер на 50к точки те тормози с някакви мижави атаки ти какво? Ще тръгнеш да му отделяш време за да го нулваш при положение че ти си вече 354354354654 точки? :)

Ами ако тоя лешпер стане на 10 лешпера? Какво и тях ли ще гониш? Вместо да си следиш играта и сериозните врагове ти ще се занимаваш с мишки който ако те нападнат ще се разбият като муха на предното стъкло?

Ти може и да си бил за вселена без (и)-та ама 1 птичка пролет не прави.
Последна промяна от Tralalala на пон май 25, 2009 2:25 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 16:20) Имам въпрос. Ако някой лешпер на 50к точки те тормози с някакви мижави атаки ти какво? Ще тръгнеш да му отделяш време за да го нулваш при положение че ти си вече 354354354654 точки? :)

Ами ако тоя лешпер стане на 10 лешпера? Какво и тях ли ще гониш? Вместо да си следиш играта и сериозните врагове ти ще се занимаваш с мишки който ако те нападнат ще се разбият като муха на предното стъкло?
Бойни точки. За всеки е по-далавера да удари някой на 50к, като е на 1 милион, да го мине като товарен влак от колкото да дебне някой на неговите точки, я му прати смс, я е сейвнал, я се разбие като муха.
А пък ако могат да се пазят, евала им - какъв им е проблема тогава?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 25 2009, 16:14) Преди да съм прочел останалите редове от поста ти (стигнах до втория) - това трябваше да го кажеш, когато играта беше по ресурсни точки само. Какво ще рече "колкото повече точки ставаш, толкова по трудна да става играта ти" - Бойните точки не ги ли шибнаха в класацията преди време? Я да погледна пак, сигурно аз бъркам.

Значи да качваш ресурсни, значи отиваш нагоре, трябва да ти е зор. А иначе може цял рунд да си играеш на 50к точки, това не е игра, така ли? Нещо като ваканция, през която не развиваш умения, не седиш в играта, не се изкачваш в класирането?

Тук вече не се отнася за цитата, но е в контекста.

Искате предложение? - Направете коефициента за атака по ОБЩИ точки.

После отворете Български тълковен речник, погледнете думата "повече" какво значи. После и проста справка в Google, например, какво означава понятието "топ". Да, колкото повече се издигаш в ТОП-а, толкова повече трябва да си "яката работа". Или то за едните важи, ама за другите - не? Нали има 2 начина да качваш точки - защо трябва гледаме само единия? Да нямаме проблеми с очите нещо?

Тая Класация какво изобщо показва? Чии акаунти трябва да се проверяват редовно, то и това трябва, ама само толкова ли? Тълковен речник - "класация"? Ала-бала?
И аз като тебе, стигнах до втория ред... ;)
Точно именно си вързахме прашките с Чаровна, като го направихме И по статистически точки, за да няма акаунти на по 30к ресурсни с 200к бойни и да са недосегаеми за батковците... ;) Ма кой да се сети, та аз ли да ви обяснявам как да играете...?!
Какво значи общи точки? ... За какво "говориш" въобще?! ...

Рояле, докато имаше флуд със смс-и играта ти беше интересна, нали?! После няма... и каква стана тя?!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 13:10) Royal-e ти като циклатор и постоянно в топа искаш всички правила да са ти угодни, но уви не става. Стига с вицове и примери от реалния живот в 1 виртуално пространство. Ми хубу бре като ще си даваме примери дай тогава за всички кораби да се иска по 1 месец строеж а 1 рунд да продължава 10 години. Нали така е по реалистично. Да има мед центрове в играта, атомна бомба и хирошима и нагазаки. Като гледам оплакването на сторм е именно от СМС флууда. А в последствие гледам се появиха други оплаквания. Ами вие господа майстори какво искате? Админите да ви направят пиедестал и сложат червения килим и необезпокоявано да си печелите всеки рунд. Еми не става. Точно това му се вика риска на професията. Аз пък съм против да се забранят такива атаки. Нека всички да може да атакуват първите. Да спрат само да копат цял рунд. Ми дайте на първия в класирането да му турим 1 протекция до края на рунда и ето всички ще са доволни. Аз не разбирам какво се оплаквате. Циклите по 20 часа денонощно, сийтват ви ( айдее не отричайте, знаем си кирливите ризи ), акаунтите не излизат от наблюдение. Съгласен съм че трябва да се направи нещо относно смс флууда, но да ви се спират атаките....Някакси не върви. А защо не споменете нещо за (и)-тата. Няма ли е да честно да се нулира ресурса когато стигнат чЕтЕрЕнадЕсЕтия ден? Бъдете обективни в предложенията, а не да предлагате нещо което помага за собствената ви облага.

Слабак. Не забравяй че тия които са ти бели могат също да ти тормозят и 8-те планети и то доста повече от някакви играчи под 50 к точки. Нека това правило си стои, няма да им лесно на топаджиите я. Който се оплаква и има претенции да не ходи в топа. Какви са тези лигавщини, вие мъже (играчи) ли сте или мъженца. Уж са ви големи топките, уж сте много смели пък църлите като ученички....

я се стегни малко бре наско.като си наулицата що не се дръвчиш на нямой 130 килограмов???щото на 10 секунда няма да помниш как ти е през името.такъв е живота,няма неуязвими ако ще и няй-силния да си.издебва те някой и те пребива в гръб без да си разбрал кво е станало.питам аз-защо тогава така наречените малки трябва да имат предимтво????еми като не искаш да те смажат не се прави на мъж.аз направо незнам кво става тука.престъпление ли е да си на много точки????подредил си човека играта,скарал се с жена си че не става от монитора-дай сега да му разгониме фамилията че играе добре.това е някво безумие.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 25 2009, 16:20) Имам въпрос. Ако някой лешпер на 50к точки те тормози с някакви мижави атаки ти какво? Ще тръгнеш да му отделяш време за да го нулваш при положение че ти си вече 354354354654 точки? :)

Не, според мен е по-яко всичките 10 "лешпера" да те тормозят, отделно "сериозните врагове" (тая групировка не я знам, сигурно много бият?), а ти... да не можеш да биеш никого. Е - собствените си колонии може да тупаш, кво, малко ли е? понеже играта трябва да е трудна, нали, как така ще спиш, ще ядеш, ще имаш свободно време, a накрая искаш и свободни НЕРВИ и време да се чудиш на безумието, все пак това е Булфлийт - ядрената физика трябва да е песен, в сравнение с тази игра! "дразнене", "досаждане" - в коя игра ги няма?

Имам чувството, че половината тука, като са цъкали и са били в коефициента на някой от топ 3 и МНОГО ги е драл. Ама знаете ли що? Щото топ 3 означава 3мата най-добри. Чаткате ли?
Последна промяна от LoaD на пон май 25, 2009 2:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 25 2009, 16:24) Рояле, докато имаше флуд със смс-и играта ти беше интересна, нали?! После няма... и каква стана тя?!
ъ?! К'во? Аз ако флудя, няма да рева, че една седмица могат да ме атакуват и мен.
И btw. те вашите правила кучета ги яли.
Чаровна ми взе 2000 бойни точки от битка, че съм бил флудил със сонди.
Сори за офф-а.
Чаровна, може ли да миобяснши как да играем булфлийт? Като пусна атака от системата, нямам ли право да шпионирам през целия ход на атаката, да видя дали не се мести нещо по планетата? Човека влезе 50 секунди преди атаката, естествено че ще пратя сюрия сонди, баси - нападам с 50 бойни, колко му е да купи 200 кръста. После даже си призна, че му е паднал нета, ама не - от сондите било. Те го спрели да се вдигне.

В тоя ред на мисли, ей така може да ми отговориш, в темата, малко офф, ама нищо :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 25 2009, 15:23) Бойни точки. За всеки е по-далавера да удари някой на 50к, като е на 1 милион, да го мине като товарен влак от колкото да дебне някой на неговите точки, я му прати смс, я е сейвнал, я се разбие като муха.
А пък ако могат да се пазят, евала им - какъв им е проблема тогава?
Ето пак стигаме до по - горното ми мнение. Искаш да ти бъде по лесно и улекотено. Ами когато всички играчи от топа почнат да правят това ние битки между топа ще гледаме ли? Или всичко ще се свежда до това кой е колко ламера е обрал, ударил и рециклирал, само щото великите топаджии ги мързи да се дебнат 1 между друг. В такъв случай предпочитам (и)-тата да си останат...Проблема е че ти като му литнеш с 10 ЗНС-та ще му рутнеш главната планетка и после някой ще направи тема: "Ама как така някой супер развит акаунт може да ме напада". Пак ще започне всичко по старо ну.

Абе вие ще престанете ли да давате примери от реалния живот в 1 виртуално пространство. Слабак ти ако спичаш от една 130 килограмова свиня, аз не. Виждал съм как 67 килограма човек събаря 110. Никой 5 пари не дава че еди си кой се скарал с жената или детето му умряло. Щом можете да циклите по 20 часа значи можете да обръщате внимание на семейството. Замесвате личния живот с този във виртуалното пространство

Лоад под сериозни врагове визирам преките конкуренти борещи се за първото място
Последна промяна от Tralalala на пон май 25, 2009 2:47 pm, променено общо 1 път.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 25 2009, 13:26) Не, според мен е по-яко всичките 10 "лешпера" да те тормозят, отделно "сериозните врагове" (тая групировка не я знам, сигурно много бият?), а ти... да не можеш да биеш никого. Е - собствените си колонии може да тупаш, кво, малко ли е? понеже играта трябва да е трудна, нали, как така ще спиш, ще ядеш, ще имаш свободно време, a накрая искаш и свободни НЕРВИ и време да се чудиш на безумието, все пак това е Булфлийт - ядрената физика трябва да е песен, в сравнение с тази игра! "дразнене", "досаждане" - в коя игра ги няма?

Имам чувството, че половината тука, като са цъкали и са били в коефициента на някой от топ 3 и МНОГО ги е драл. Ама знаете ли що? Щото топ 3 означава 3мата най-добри. Чаткате ли?

много си прав.еми до сега на мен лесно ли ми е било????да се опазя,да се развия и тн.еми ако искате дайте да започваме от 10 милиона и който първи стане 0 точки да победител,щом ще издигаме в култ играчите на по-малко точки.не беше ли целта на играта да се развиваш,а битки винаги ще има.били те повече или по-малко
Последна промяна от slabaka122 на пон май 25, 2009 2:45 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”