Ами - вярвам, че ако помислиш и сам ще се досетиш - СМС флууда не се ограничава. След като пуска/спира атаки, колкото за СМС-а - 'защитника' изобщо не го грее това. Щом така ще се направи правилото, да не можеш да му засечеш флота - тогава какъв изобщо е смисъла, че ще можеш да му летиш, докато той ти лети? Да си му литкаш по празната планета или да разправяш на приятели "сега мога да у литна на тоя на 40к, ама няма никакъв смисъл". Атаки със ЗНС няма да тръгнеш да организираш за няколкото секунди, в които онзи още не си е върнал флота, след като ти си онлайн. Пък и кой ще те задължава да строиш дини точно за това, след като и ще бъде супер ограничено... не става просто.freeico написа:Цитат(freeico @ May 25 2009, 11:12) Т.е. ако някой играе на СМС, получи СМС, влезе и види че някой го е нападнал, да може да му отвърне. Но докато още полета лети към него. Целта е да не може да се пусне атака лесно с която да му отнесе флота при кацане. Все пак да не му даваме лесни цели. Допълнително може да се наложи ограничение колко атаки може да прати слабия акаунт към по силния на денонощие, за да се намали ефекта на дразнене.
Това е - 168 часа да яде тупаник и толкоз (за 2 години, все можеше да се измисли нещо в тая насока, откакто бе предложена тази идея), другият и единствен вариант за баланс, е твърдия коефициент. Като не иска да е лесна жертва, пък за кво тогава ще пуска атаки? Като не щеш бой - си трайкаш. Като искаш в боя - отиваш. Ама не - теб да те вържат, аз да си кръжа около, кат' волна пеперудка. Проспаха 90% от хубавите идеи 5 години, сега ако пак ще разправят програмистите, че било зор - е па да хващат мотиката и на село - там е по-лесно. Няма как да са "измайсторили" игра, която единствения вариант е - строг коефициент вовеки, а да се слагат други опции и всичко да е наред. Както с бойните точки. Играта направена за ресурсни, ама дай да сложим и бойни точки в класацията без други промени... айде всеки да се оправя сега... админите и играчите отнасят негативите, че в играта няма, ама абсолютно НИКАКЪВ баланс. Аз за такава игра друга не знам, платена.