Любим герой ;)
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
моя форумен любимец е лоадчо без него форума немаше да е същия

Последна промяна от Crashedd на нед май 24, 2009 9:24 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Не го знам данте-то какъв е,може вярно да е хванал някоя цица през екрана,в днешно време и половите си органи на 20-на години взеха да откриват,защо пък не.Бях забравил колко е забавно да те храни целия форум и ти да си от хранещите.Данте нищо лично,просто искам да те попитам,тази "7-ца" в никът ти,равна ли е на нещо по твоето тяло?
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Викаш кат те видат и за пари нещат ти пуснат, аmaks написа:Цитат(maks @ May 24 2009, 02:53) айде айде виж се какъв си мармот и тогава говори за другите ти ако си плащаш на централна гара и Скобелева майка,аз поне не плащам![]()
Не за друго, ма да се запише - гледам, пак ми го джвакаш по-горе - та аз съм за Шмакси
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
Не знам за него,ама при мен е равна на част от моето тяло - 7 грама ми тежи мозАкА(без т)Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ May 24 2009, 12:45) Не го знам данте-то какъв е,може вярно да е хванал някоя цица през екрана,в днешно време и половите си органи на 20-на години взеха да откриват,защо пък не.Бях забравил колко е забавно да те храни целия форум и ти да си от хранещите.Данте нищо лично,просто искам да те попитам,тази "7-ца" в никът ти,равна ли е на нещо по твоето тяло?
Иначе хора,които ми харесват от форума са
Роял - странен респект имам към този човек,а почти не го познавам,ама ми отговоря на тъпите ми въпроси,коит го питам често,често
Лоад - веселки неща пише
Крашд - готин аватар и ми харесва как пише
Crowin - админ е,и му се мазня в момента,и за тва
А и още един,но той е вече неактивен
Последна промяна от daniellisimus на нед май 24, 2009 11:02 pm, променено общо 1 път.
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Май класацията е в друга насока, но не мога да не спомена Диос. Много наражда играчите- кратко точно и ясно. Една тема няма да я забравя - някой се беше налял с БТ и се правеше на интереснен и беше пуснал тема в форума, в която Диос му извади ЛСтата, с които се уговаряше и го навря в миша дупка. Ей това за пръв и последен път се случи тогава. Много ме накефи.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Хахах... Добра тема!CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 23 2009, 11:49) в последно време явно е модерно да се правят класации.
то не бе "любим роман"; "любим литературен герой" - то кой ли чете в наше време !!!
е аз пък съботно - спамерски ви предлагам нова класация:
ЛЮБИМ ГЕРОЙ .... У ФОРУМО.....
условия за участие:
като посочвате никове, давайте и примери с "бисери" и т.н. (поровете се из кошчето ако трябва)
всеки може да посочва повече от един, но в такъв случай да ги степенува.....
айде да ви видим, кой от кога е във форума.... щото в играта сте от две години преди да стартира - това си го знаем![]()
Моите любими герои са няколко, но няма да ги изброявам
Но най-любим в последно време, на който винаги се радвам и много се забавлявам е този --> http://www.bulfleet.org/index.php?showuser=20405
ЦитатПич, самоубий се! Идеята на играта е да живееш на гърба на комшията и да му размажеш и последната сонда, а не да мяташ кирки и лопати в несвяст![/quote]mtotev написа:Цитат(mtotev @ May 13 2009, 10:55) Ще ни пуснете ли по един смс, като оправите вселената, за да не проверяваме през 10 минути дали ще я бъде или не играта?![]()
mtotev написа:Цитат(mtotev @ Apr 14 2009, 15:23) Далеч съм от идеята, че съм спамил в темата. Ако имаш да казваш нещо по въпроса - казвай го, ако ли не - трайкай си и си пускай емотките в други теми.
Странно как силно ми напомня на някой...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.