вселена спийд
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- ferrata
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
- Контакти:
Петреееееееее къде си за да ги избавиш тия невинни душици ..Айде сетете се за кого говоря. Било им това,било им онова.Бойни акаунти.рециклиращи акаунти изрудени акаунти ..бла бла .. Абе като искаш да литнеш по някой се стягаш правиш танкери (много повече танкери) и го удряш ..ако искаш го правиш за славата- като моя другар Мортал и после възстановяваш с 3 обира загубите. Искате да ви е широко около врата можеби ,ами направете си го да ви е широко ..
п .п . Недоспивко ..разшири си търсенията в играта и може да удариш някой .
п. п. 2 Ревлювци ...ццц
п. п. 2 Ревлювци ...ццц
Какво виждат очите ми? Първият признак от 2004-та насам, че играта е ОТБОРНА?!
Ривъре, къде си, виж к'во ти правят тия жени с играта! Ужас!
Ривъре, къде си, виж к'во ти правят тия жени с играта! Ужас!
Последна промяна от LoaD на съб май 23, 2009 10:14 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
ЦитатПетреееееееее къде си за да ги избавиш тия невинни душици ..Айде сетете се за кого говоря. Било им това,било им онова.Бойни акаунти.рециклиращи акаунти изрудени акаунти ..бла бла .. Абе като искаш да литнеш по някой се стягаш правиш танкери (много повече танкери) и го удряш ..ако искаш го правиш за славата- като моя другар Мортал и после възстановяваш с 3 обира загубите. Искате да ви е широко около врата можеби ,ами направете си го да ви е широко ..
п. п. 2 Ревлювци ...ццц[/quote]
тихо
нали ги гледам хорицата от спийда
в началото всички си почват със старите съюзчета
когато им опре до дупенцата започват големите размени
къде е морталчето сега ?? нещо спря с битките за слава и отиде при големите батковци с танкерите
колко хора преебаха съюзите си и отидаха в други по-силни и сега се правят на мъже
спокойно мойто момче знам как да правя битки и къде да си търся жертвички
п. п. 2 Ревлювци ...ццц[/quote]
тихо
спокойно мойто момче знам как да правя битки и къде да си търся жертвички
Последна промяна от Nedospivko на съб май 23, 2009 10:26 am, променено общо 1 път.
Въпроса не опира до това.Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 23 2009, 12:22) тихонали ги гледам хорицата от спийда
в началото всички си почват със старите съюзчета
когато им опре до дупенцата започват големите размени
къде е морталчето сега ?? нещо спря с битките за слава и отиде при големите батковци с танкерите
колко хора преебаха съюзите си и отидаха в други по-силни и сега се правят на мъже
![]()
спокойно мойто момче знам как да правя битки и къде да си търся жертвички![]()
Това да почнеш със стария съюз, няма лошо. Ама при положение, че предварително са излезли правилата, аджеба не може ли дас и вербувате 2-3ма дето да не бухат 98% флот и 2% шпионаж?
Много ми е смешно като прочета в инфото на някой съюз "ИЗЦЯЛО БОЕН СЪЮЗ". Е, на! Като са боен съюз, къде са им рециклажите? После реват - няма ни ги рециклажите, що преебахте правилата? Ми то това е тактика. Имаш крава - пиеш мляко. Като сам си сенанизал на кол, шанс
Не знам защо виниш мортала. Просто е стратег. Другите като седят в подобни съюзи, и реват "ама няма пъъък, искам дъвка!".
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
не виня мортала
до ся всички писаха че не го интересувало реца, а летял само заради битката
ето че и младежа си гледа далаверката
ясно е че е грешка да съм си старомоден и да седя в hellwings
сега кажете какво ви е мнението следващия рунд транспорта да е разрешен и за алиансите ??? но един съюз да има лимит от към алианси
примерно 2-3
ясно е че е грешка да съм си старомоден и да седя в hellwings
сега кажете какво ви е мнението следващия рунд транспорта да е разрешен и за алиансите ??? но един съюз да има лимит от към алианси
Тц. Твърдо в съюзаNedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 23 2009, 14:02) не виня морталадо ся всички писаха че не го интересувало реца, а летял само заради битката
ето че и младежа си гледа далаверката
![]()
ясно е че е грешка да съм си старомоден и да седя в hellwings![]()
сега кажете какво ви е мнението следващия рунд транспорта да е разрешен и за алиансите ??? но един съюз да има лимит от към алиансипримерно 2-3
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
А така обясни им за конспирациите и лицемериетоDimorese написа:QUOTE (Dimorese @ May 23 2009, 15:38) Моля да не сте така лицемерни, когато говорите за правилата в настоящия рунд на вселена спийд.
Недоспивко, да си мисли като си избирал съюза. Дето се вика да си чел правилника, не че това води до нещо хубаво, но все пак!