вселена спийд

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Добре до сега търпях,търпях.търпях ама днеска направо ми изпуши главата :dizzy: то няма такава глупост :( кой го предложи това да бъде забранен транспорта извън съюза ????????? давам пример от преди 1 час , един младеж си остави флотите по колониите и е близо 3 часа офлайн, аз мога да литна и да го ударя за 30-тина мин , но НЕ трябва да си чакам танкерите 50 мин , вместо някой приятел на близо да ми го рецне , естествено ме изпреварват

същия този пич си оставил цялата бойна флота на една от колониите,аз мога да го бия с клизма в 12-тия рунд, но проблем оставам 60 мил рец и естествено не мога да обера дори половината

мога да ви кажа че такива случки стават почти през ден

та защо го наложихте това правило за транспорта ??????? за да се подобри отборната игра ??????? за да намалеят наливанията ????? а какво правим тези на които им се лети ???? ся някой пич ще гаже лети вееее ко ти пука за реца , ами ако бях 30к нямаше да ми пука тази флота я правя 1 месец дай сега да я разбия в равна битка да взема 20к бойни точки и след това да се възтановявам още 1 месец
вместо някой да ми помогне с реца да се възтановя за 2 дена и пак да направя битка

или пък трябва както много други направиха ДА ЗАРЕЖА съюза си ?? в който съм играл суматий време

има ли значение дали ще дам 20% на рехавия или на който и да е било друг да ми помогне с реца или трябва да му вляза в съюза и пак да ми вземе 20% ????????

всяка битка трябва да влизам в друг съюз да ми рецкат и след седмица пак да се връщам в моя си така ли ??????????? или трябва да направя и аз 2-3к танкери и да се чудя 1 месец кой да ударя ???

не беше ли по добре да забраните подпомагането с ресурс и вземането на %-ти от рециклирането ???? който ти е познат и има желание да помага да помага

регнах се в спийда именно заради многото битки пък то какво НИЩО ОБЩО

извинете за тона но съм меко казано бесен до сега над 20 битки съм пропилял поради такива причини
QuaDro0n
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 3:02 pm
Контакти:

Мнение от QuaDro0n »

Боико и аз преди седмица някаде бях постнах един такъв подобен пост някаде из форума но доживя едва 10мин. и така обичаните от нас администратори го изтриха и на ЛС ми пратиха, че ако не ме устроива да сменя вселената. НО не е ли точно заради това спиида? Да се правят битки? Да се възтановяваме по-бързо? Сега някои от администраторите отново ще каже, че промените се гласуват много преди началото на новия рунд... ХХХХХХХХХХХХ. Защо не се допитахме до играчите с едно масово ЛС в играта как смятат че е по-добре и да дадете линк-а в форума кадето се дискотират промените? И на мен ми писна честно казано защото когато Боико(Недоспивко) не е онлайн аз немога да рециклирам никого защото ако помоля някои от зомбитата в топ-а ЩЕ Е НАЛИВАНЕ. Какво да коментирам повече... ае триите и тази тема защото не и е мястото тука и промените се дискотират преди начолото на рунда. ХХХХХХХХХХХХ.

CORWIN: QuaDro0n, с този език.... в селската кръчма ще те бият.... тук само ти казваме, че нямаш място във форума !!! Когато някой от нас си позволи подобни словоизлияния спрямо теб, едва тогава и ти би могъл да отговориш подобаващо.... сега имаш около 3 месеца да мислиш върху думите си. Приятен ден!
Последна промяна от QuaDro0n на съб май 23, 2009 8:58 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Правилата са били обявени от рано и се знаят - никой не ви е виновен че сте малко хора в съюза. От къде на къде някой горе се ще трябва да ви събира буклука? Вярно е, че при големите битки трудно човек може да си го събере сам затова са съюзниците - иначе за какво са тея съюзи според вас?
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Промяната е с цел да се повиши отборната игра, т.е. да си намериш подходящ съюзу в който има танкери.
Също така и да се балансират акаунтите. Факта, че не можешда си вдигнеш реца, значи че нямаш достатъчно танкери. Т.е. акаунта ти е небалансиран -имаш само флот.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
QuaDro0n
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от QuaDro0n »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 23 2009, 00:54) Промяната е с цел да се повиши отборната игра, т.е. да си намериш подходящ съюзу в който има танкери.
Също така и да се балансират акаунтите. Факта, че не можешда си вдигнеш реца, значи че нямаш достатъчно танкери. Т.е. акаунта ти е небалансиран -имаш само флот.
1-во Рояле много малко уважаващи себе си хора ще влязат в съюз с теб и останалите зомбита.
2-ро ти ли ще говориш за балансирани акаунти? Миниорче?
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

добре а какво правят примерно по малките играчи ??? които не могат да покрият изискванията на големите съюзи ??? другия въпрос е какъв е смисъла на алиансите и на НАП-овете ?????? като не могат да ти помогнат в битка ??? защо не позволят транспорта с алиансите нали уж искат отборна игра ????
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Nedospivko написа:QUOTE (Nedospivko @ May 23 2009, 00:59) добре а какво правят примерно по малките играчи ??? които не могат да покрият изискванията на големите съюзи ??? другия въпрос е какъв е смисъла на алиансите и на НАП-овете ?????? като не могат да ти помогнат в битка ??? защо не позволят транспорта с алиансите нали уж искат отборна игра ????
Правят рециклатори :) На малките точки не е трудно да имаш достатъчно рециклатори за да си обираш буклука ;) А това за алиансите не е лошо може да бъде предложено за следващият рунд :) Другото което бих предложил за да има смисъл от войните при тях примерно да е безплатна мотивацията на полетите до 25% :crazy_pilot:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
QuaDro0n
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от QuaDro0n »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ May 23 2009, 01:02) Правят рециклатори :) На малките точки не е трудно да имаш достатъчно рециклатори за да си обираш буклука ;) А това за алиансите не е лошо може да бъде предложено за следващият рунд :) Другото което бих предложил за да има смисъл от войните при тях примерно да е безплатна мотивацията на полетите до 25% :crazy_pilot:
Това за Алианса е ясно. Аз го говоря от доста време ама кои да чуе. А за рециклаторите на малко точки дето викаш... на 34к точки 880 кръста и битки с по 6милиона рециклаж=300 рециклатора минимум... 300 рециклатора = 6к точки... и така ставам на 40к точки и доста хора стават зелени.. остави това... на 34к точки какви скорости може да имам? С рециклатори през 30 системи летя за над час и 20мин. Това означава че кръстовете трябва да отиват за около 1ч. защото зомбитата като Рояла които само рефрешват из системите ще вземат реца. Остави това че ще вземат реца ами вместо да си патувам на 100% скорост за 30мин патувам на 50% скорост за 1ч. дали шанса ония да влезе не се увеличава многократно? А това неводи ли до многократно по-малко битки?

пп: ХХХХХХХХХХХХ
Последна промяна от QuaDro0n на съб май 23, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

QuaDro0n написа:Цитат(QuaDro0n @ May 22 2009, 23:58) 1-во Рояле много малко уважаващи себе си хора ще влязат в съюз с теб и останалите зомбита.
2-ро ти ли ще говориш за балансирани акаунти? Миниорче?
Ти ли играеш с акаунт анито? Или греша?
Ако да - значи си играл в съюз с мен.
Помагал съм, не ми е проблем. Не знам какво намекваш?
Мда, за балансиран акаунтговоря. Какво ми е/беще небалансираното на акаунта?

tw. с по-горния си пост не визирам "съюз с мен и останалите зомбита". А като се съберете 5 човека и ще правите съюз, не всичките да сте 98% флот. А един - с повече флот, друг - с повече танкери и скорости. Това е стратегия, не е вид унижение да имаш повече танкери от флот :D
Последна промяна от RoYaL на съб май 23, 2009 1:22 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

танкерите и транспортио(нема я буквата,тая фонетична дет я имам ми ебава майката...ужасТ)рите са най важните самолети у играта...оттам нататък всичко опира до това колко НЕзомбита има покрай теб :c022: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”