същия този пич си оставил цялата бойна флота на една от колониите,аз мога да го бия с клизма в 12-тия рунд, но проблем оставам 60 мил рец и естествено не мога да обера дори половината
мога да ви кажа че такива случки стават почти през ден
та защо го наложихте това правило за транспорта ??????? за да се подобри отборната игра ??????? за да намалеят наливанията ????? а какво правим тези на които им се лети ???? ся някой пич ще гаже лети вееее ко ти пука за реца , ами ако бях 30к нямаше да ми пука тази флота я правя 1 месец дай сега да я разбия в равна битка да взема 20к бойни точки и след това да се възтановявам още 1 месец
вместо някой да ми помогне с реца да се възтановя за 2 дена и пак да направя битка
или пък трябва както много други направиха ДА ЗАРЕЖА съюза си ?? в който съм играл суматий време
има ли значение дали ще дам 20% на рехавия или на който и да е било друг да ми помогне с реца или трябва да му вляза в съюза и пак да ми вземе 20% ????????
всяка битка трябва да влизам в друг съюз да ми рецкат и след седмица пак да се връщам в моя си така ли ??????????? или трябва да направя и аз 2-3к танкери и да се чудя 1 месец кой да ударя ???
не беше ли по добре да забраните подпомагането с ресурс и вземането на %-ти от рециклирането ???? който ти е познат и има желание да помага да помага
регнах се в спийда именно заради многото битки пък то какво НИЩО ОБЩО
извинете за тона но съм меко казано бесен до сега над 20 битки съм пропилял поради такива причини