Тогава и аз ще го поискам пък какво то прецениш.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 20 2009, 23:41) Не е даден.То не ти пречи да си летиш..
Дава се акаунт във 2ра вселена- Iskraa
- DraganaMirkovic
- Редник (Private)
- Регистриран: нед апр 26, 2009 3:02 pm
- Контакти:
Ве4е имам по-голям стимул и време за игратаRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 21 2009, 10:49) Не ме разбирайте погрешно.Търся някой буквално,като ники,но щом не иска.Ще изчакам до довечера и ще реша на кой да го дам,от всички желаещи,писали я в темата или на ЛС.Но имам един въпрос,Даркс,Миро вие не се ли отказахте от играта?
- DraganaMirkovic
- Редник (Private)
- Регистриран: нед апр 26, 2009 3:02 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
При теб, участието в Булфлийт е сбъркано, но айде сега да не изпадаме в подробности.Darks написа:Цитат(Darks @ May 22 2009, 01:01) Аз збарках расата тряаше да почна тарговец но се напрайх мина и напраих 2к краста и не ми се играеше такава раса пък ми беше жал да се делна и за тва си дадох ацц![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!