Виж си на аватара как хубаво пасеш тревица.Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 21 2009, 19:35) Ако е сте излитали по неизлязло поле с рециклаж и после не сте върнали ресурса до 72 часа, сте нарушили правилото.
Ясно е написано рециклажа, а не част от него.
m0rtal vs KevsSs
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ May 21 2009, 17:39) Кое е сериозното че няма кой да ви подгони малко и да направите положението кафяво ?това ли е сериозното ?
Чаровна то при това положение с двама трима приятели който нямат време за игра и играят на малко точки ще взема рунда с 20 дни игра за 3 месеца , стига ми е д взимам и 5млн от рециклажи от тях общо ,мини 10млн на ден общо и ако взема някои рец или открадна ресурс , какво става , а всеки знаеш че на малките точки риби за биене много . Или да речем съюз смерш който са 30 и няколко човека мисля да правят рециклажи и само първия да го обира ? Това мисля не е според правилата. Така ли е или бъркам.
Нещо правилата не ги разбирам , поне за този случаи???
А пък ти от къде знаеш, че в СМЕРШ само първия прибира рецовете?
Последна промяна от MaKaVeL1 на чет май 21, 2009 5:48 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
А вие наистина ли вярвате, че се прибират такива полета от когото и да е като комисиона? А мисля е напълно нормално да вземеш нещо след като си запълваш цял полет, а на всичкото отгоре не се знае дали жертвата ще влезеTeRrOrIsT написа:QUOTE (TeRrOrIsT @ May 21 2009, 19:48) Ати прочети какво съм написал и после коментираи ок?
И аз пак питам къде е написано точно и ясно ? Никъде!
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
А, аз пак питам мислиш ли , че при 5-10 мил полета примерно (гледайки точките на мортал) ще се вземат 5 мил или ?Dimorese написа:QUOTE (Dimorese @ May 21 2009, 19:51) Терориста ви даде просто пример. Разбивка на това което ще се случи ако правило 11 не се спазва.
А ти, млекопитаещото, не мисли относно тревата дето съм "изпасъл"!
Да се върнем на темата с наливането!
Последна промяна от Dimorese на чет май 21, 2009 6:04 pm, променено общо 1 път.
Fen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ May 21 2009, 18:55) А, аз пак питам мислиш ли , че при 5-10 мил полета примерно (гледайки точките на мортал) ще се вземат 5 мил или ?
Абе що не прочетете какво пиша преди да пишете коментари е така да има ?
Последна промяна от TeRrOrIsT на чет май 21, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]