[ SEYMOUR ] Lori vs [ Lamez ] mentallyretarded

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 21 2009, 09:56) И не можах да разбера това, Крашедче, какво общо имаше с темата ?
Просто се хвали от началото на рунда че ще лети цялата вселена със звезди. Общо взето при всяка една битка, все не са му достигнали 5,4,3 или 2 мин. за рециклажа и най важното е че никога не може да познае кой го е взел :lol: . Общо взето фифти фифти 50% не му достига за рециклажа 50% се заканва на всеки че ще го лети, а така и не видях 1 негов доклад. От него по добър форумен занулител няма да намериш :) .

Рояле, като ветеран от войната мисля че ти е време да се пенсионираш :) ))
Последна промяна от Tralalala на чет май 21, 2009 11:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Трала, не си прав ... Има и по-добри :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Еййй, появява се роял от дясно и успамихте темата тцтцттцт не ви е срам :p140: момиче видя и удари айдееее стига спамехте да не мине темата в ОФФ :crazy_pilot:
P.S. Тралала няма вариант Роял да не почне и да не развали някой рунд :)
Последна промяна от Dan7e_ на чет май 21, 2009 2:07 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
TaINiaa
Редник (Private)
Регистриран: пет май 08, 2009 4:01 pm
Контакти:

Мнение от TaINiaa »

Браво Лори добре си резнал RoYaLa ахахах :a013: :a013:
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 21 2009, 10:12) Просто се хвали от началото на рунда че ще лети цялата вселена със звезди. Общо взето при всяка една битка, все не са му достигнали 5,4,3 или 2 мин. за рециклажа и най важното е че никога не може да познае кой го е взел :lol: . Общо взето фифти фифти 50% не му достига за рециклажа 50% се заканва на всеки че ще го лети, а така и не видях 1 негов доклад. От него по добър форумен занулител няма да намериш :) .

Рояле, като ветеран от войната мисля че ти е време да се пенсионираш :) ))
извинете за спама ама спри да ме обсъждаш тия глупости нема нищо общо... кфи глупости говориш :dizzy: :dizzy:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ May 21 2009, 13:27) извинете за спама ама спри да ме обсъждаш тия глупости нема нищо общо... кфи глупости говориш :dizzy: :dizzy:
ммммммммм според мене са прави за тебе :lol:

човек няма да станеш :a013:

пп: и аз не ти ли казах да не пишеш ? :dizzy:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ May 21 2009, 15:55) Еййй, появява се роял от дясно и успамихте темата тцтцттцт не ви е срам :p140: момиче видя и удари айдееее стига спамехте да не мине темата в ОФФ :crazy_pilot:
P.S. Тралала няма вариант Роял да не почне и да не развали някой рунд :)
Данте, има кой да ти разваля рунда и без мен :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Lori написа:Цитат(Lori @ May 20 2009, 22:56) Няма какво да си признавам, аз просто съм нов играч и вие няма как да ме познавате ,както и аз все още не познавам повечето от вас :) ). Или както някой се изразяват чисто и просто ЛАМЕР :) )))),жена съм ,започнах да играя 1-2 седмици преди детмача на предния рунд ,но успях да дръпна доста напред и се заразих мнооого лошо :) - Този рунд на практика - ми е първия истински -защото започнах от началото му . Няма какво да се чудите ,защото няма чудно в това понякога да излизат нови играчи :) ).Много благодаря за тормоза :) ) на РОЯЛА , защото той на практика ме стимулира и ме научи как не се спи по цели нощи месец и половина и Както всички сте чували - всичко един ден просто се връща двоино и троино :) Ами това е :) )) относно самоличността ми ,другото е упоритост и безсъние ,както всички знаете :)

Браво лори , сигурен съм че ме знаеш кой съм,. във игата се подвизавам със ник petar1981 ,скайпа ми го знаеш . Искам да напиша 1-2 реда за лори .Защо всеки започва да влиза в някои си негови филми , когато някой нов играч одари някой по стар в играта. тя е нов играч и аз лично съм хи давал някой друг съвет за играта по скайпа. радвам се че все още се намират такива нови играчи пълни със енергия и желание за игр. лори,продължавай във същия дух ,и ти пожилавам още много битки и доходни рециклажи . :bravo:

И един съвет от мен ,.недей са нервирай тука във форума всеки всеки е занулявал ,и почти всеки е филмиран
Последна промяна от Mo`Money на чет май 21, 2009 6:55 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 21 2009, 20:49) тя е нов играч и аз лично съм хи ДАВАЛ НЯКОЙ ДРУГ СЪВЕТ за играта по скайпа
Тук следват няколко реда емотикони изразяващи поклон към великия Petar 1981
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ May 22 2009, 12:27) Тук следват няколко реда емотикони изразяващи поклон към великия Petar 1981

Не може ли поне веднъж да бъдеш сериозен , а не винаги да се заяждаш. Пиша го това, защото повечето играчи я смятат за стар играч, а това не е вярно.няма нищо лошо в това да даваш някой друг съвет на новите играчи нали, в место това ти искаш да се обиждаме и заяждаме, така нищо няма да постигнеме

И моля нека всички да се предържаме към темата , ще е обидно после дамата когато влезни да прочете нещо за битката а вътре да има само спам .
Последна промяна от Mo`Money на пет май 22, 2009 11:41 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”