Въпрос за ваканционния мод

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
bountyhunter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
Контакти:

Мнение от bountyhunter »

Нов съм в играта и ме интересува ако съм пуснал кораби да се строят в летището и ми трябват примерно още 10 часа да станат готови и изляза в мод, като свърши мода след 48часа ще бъдат ли готови или ще продължат от там, докъдето съм спрял и излязвъл в мод.Мерси предварително.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Корабите ще се строят дори когато си и в мод :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
charovna

Мнение от charovna »

Да разширя малко отговора. Когато си във ваканционен мод само добива на мините спира. Всичко, което си пуснал да се строи или да вдигаш някакви нива на проучвания, сгради и ъпгрейди на кораби си върви. Ако си пуснал някакви полети, те стигат до целта си и се връщат на планетата, от която са пуснати. Ако някой те атакува или пиратства, излизането ти в мод, не спира полета към теб....Ами май в общи линии е това за ваканционния мод :)

Аааа и още нещо важно. В играта в меню "Информация" най- горния бутон "Помощ". Там ще намериш гидове в играта, които могат да ти помогнат с отговори на такива и подобни въпроси.
Последна промяна от charovna на чет май 21, 2009 4:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
bountyhunter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
Контакти:

Мнение от bountyhunter »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 21 2009, 16:14) Да разширя малко отговора. Когато си във ваканционен мод само добива на мините спира. Всичко, което си пуснал да се строи или да вдигаш някакви нива на проучвания, сгради и ъпгрейди на кораби си върви. Ако си пуснал някакви полети, те стигат до целта си и се връщат на планетата, от която са пуснати. Ако някой те атакува или пиратства, излизането ти в мод, не спира полета към теб....Ами май в общи линии е това за ваканционния мод :)
МММ, според мен това е доста неправилно със строежа на кораби, но пък ме устройва напълно :) Мините- кой ги ебава мините :) Обирам си касичките и отивам да пия :)
Последна промяна от bountyhunter на чет май 21, 2009 4:23 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

bountyhunter написа:Цитат(bountyhunter @ May 21 2009, 18:17) МММ, според мен това е доста неправилно със строежа на кораби, но пък ме устройва напълно :) Обирам си касичките и отивам да пия :)
Твоя воля. Темата мисля приключи. :p140:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”