Търговска борса - липсва?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
bboys_g_p
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 19, 2005 5:47 pm
Контакти:

Мнение от bboys_g_p »

По-ламерски въпрос не съм задавал.. някой ще ми обясни ли защо не намирам никъде бутон/линк към търговската борса.. да не би да трябва да сам bulf. genereal или... вече не съществува?
Карай да върви, пък каквото ще да става.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

bboys_g_p написа:Цитат(bboys_g_p @ May 21 2009, 08:21) По-ламерски въпрос не съм задавал.. някой ще ми обясни ли защо не намирам никъде бутон/линк към търговската борса.. да не би да трябва да сам bulf. genereal или... вече не съществува?

"10.01.2009г. 14:00

Официални промени в условията за игра:

1. Корабната борса достъпна за играчи над 50 000 статистически точки."

цитирам правилата за рунда.....

моля вземи и ги прочети все пак....
Последна промяна от CORWIN на чет май 21, 2009 6:34 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”