Имахте ли камери ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
krada
Редник (Private)
Регистриран: вт май 05, 2009 9:30 am
Контакти:

Мнение от krada »

хммм това че имам бъгава клавиатура не значи че съм прост бе момче осазнаи се малко какви неща ми говориш и си затваряи устата че не знам сега не ми е до такъв хумор след матурата може ама не и сега
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

fabrikata написа:Цитат(fabrikata @ May 18 2009, 21:34) емиии да така е ноо иначе като цяло мина успешно сякаш матурата само ме издразни това че збраха тоя говедар алеко за аргументативен текст

:dizzy: :dizzy: :dizzy: МАМА МИЯ!!!

Ти си бил гений .... само заради тия приказки заслужаваш да държиш матура по БЕЛ поне 5 пъти, пък като те гледам и колко си на ти с правописа и граматиката .... чудя се как изобщо си стигнал до явяване на матура?! :dizzy: Или може би на учителката ти и е писнало да се занимава с тиквеници и ви е пуснала да се махате от главата й .....

То бива кретения, ама чак пък толкоз ................ :crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Контакти:

Мнение от krada »

хаха виш се и ти ве кво ме критикуваш бахти гледаи себе си кво гледаш другите хора както казах по горе клавиатурата ми е багясана и за това пиша на места слято на други места някои букви се мешат толкус ли не ти достига акъла да помислиш малко за този вариант а това че през годините искарвах само 6-ци и 5-ци по БЕЛ набии си у главата просто че не можеш с нищо ме затапиш или обидиш като се има на предвид и че бях профил БЕЛ и история така че замълчи и нека не те чувам да говориш повече подобни тъпотии за мене
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Просто го покажи. И... става съпрос за неща, които не произтичат от клавиатурата: квИсторките(е), осАзнай(ъ) се, маико(й), кАсмет(ъ). Не искам да се заяждам, не ми е в стила. Обаче подобно писане действително поставя под съмнение познанията на някого, дори и да са страшно големи. Трудностите при разграничаването къде свършва едно изречение и къде започва друго... ами с тях ще се примиря за сега. И не ми излизай с номера, че тези грешки са от клавиатурата, защото на други места използваш съответните буквичка По-скоро е грешка в ЗКУ ;)
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
krada
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от krada »

хахаха и кво ше ми кажеш ,че съдиш хората по това как пишат във форума ли , ако е така значи си мноооого зле няма нищо общо това как пиша във форума и какпиша със химикалка
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Мале-мале...
Жал ми е за вас, жал ми е и за децата ми (дано успея да ги науча)!
Правописът в един език е в основата на всичко (интелектуалното изграждане на един човек чрез информация и комуникация)!
Но пък... Все пак, България има нужда от повечко бачкатори... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

fabrikata написа:QUOTE (fabrikata @ May 19 2009, 12:58) хахаха и кво ше ми кажеш ,че съдиш хората по това как пишат във форума ли , ако е така значи си мноооого зле няма нищо общо това как пиша във форума и какпиша със химикалка
СЪС химикалка?!? ИСкарваш?!?

ПП Познайте дали днес имаше камери :lol:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 19 2009, 13:05) Мале-мале...
Жал ми е за вас, жал ми е и за децата ми (дано успея да ги науча)!
Правописът в един език е в основата на всичко (интелектуалното изграждане на един човек чрез информация и комуникация)!
Но пък... Все пак, България има нужда от повечко бачкатори... :)

:dizzy: Толкова неграмотен и за бачкатор не бих го взел ... :lol: ....

и не стига това, ами и със самочувствие - :dizzy: ....
Искам да се запозная с жената, която ти е писала 5 и 6 в паралелка с профил БЕЛ ..... ще я черпя! :p019: .... това в кое училище е?
БЕЗОБРАЗИЕ!
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

стига сте се заяждали с момчето е,господ кат давал акъл той може да е бил под моста,знае ли човек :D
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

при мен нямаше камери и на 2те матури
по БЕЛ се справих много добре ама по английски не съм пипал граматика от 3 години и направо ми се стъжни живота....моля се да имам повече от 3
Квесторите на 1вата матура бяха супер точни даваха да си говорим, но на 2рата бяха доста строги,
нищо не се чуваше от тия скапани касетофони на лисанинга! и съм супер изнервен в момента и ще ходя да се напия че откачам!
Последна промяна от duinox на вт май 19, 2009 12:29 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”