Мисионерство
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Здравейте , всеки един от нас усеща липсата на играчи във вселените ... така , че аз имам едно много скромно предложение . Доста от играчите учат ( студенти и ученици ) , други пък работят , някой имат собствен бизнес и т.н . Мисля , че има достатъчно народ в тази игра , за да може да се поднови притока на нови играчи към булфлеета . Много е просто нещо от рода на благотворителна кампания но тип играите булфлеет. Според мен е много лесно да пуснеш мухата на 2-ма , 3-ма да влязат в булфлеет и да започнат да играят , представете си какво ще стане ако всеки един започне така да прави , това ще е една много голяма верижна реакция , какво ще кажете ?
[color=#000000]RageForYou [/color]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Никой нормално разсъждаващ човек няма да го направи.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- RageForYou
- Редник (Private)
- Контакти:
Skullcollector` написа:QUOTE (Skullcollector` @ May 18 2009, 22:17) Никой нормално разсъждаващ човек няма да го направи.
Защо , администраторите на играта , правят толкова много неща за играчите , а играчите не могат ли да направят нещо за тях , не съм вманиачен , просто обичам тази игра , разтоварва ме .
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Няма смисъл , няма да има никакъв баланс , тези който играят до някаква степен го могат , мога да ти кажа ,че играта да се рекламира по-какъвто и да е начин няма да има повече играчи най много някой да се регистрира да види за какво става въпрос и повече да не си влезне в акаунта , така става и с всяка друга игра булфлеета го има вече повече от 4 години и е нормално играчите да са малко , единственото нещо което може да се направи е место 4 две вселени една 3 месеца и другата 6 така ще има повече играчи.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- RageForYou
- Редник (Private)
- Контакти:
Raid написа:QUOTE (Raid @ May 18 2009, 23:05) Няма смисъл , няма да има никакъв баланс , тези който играят до някаква степен го могат , мога да ти кажа ,че играта да се рекламира по-какъвто и да е начин няма да има повече играчи най много някой да се регистрира да види за какво става въпрос и повече да не си влезне в акаунта , така става и с всяка друга игра булфлеета го има вече повече от 4 години и е нормално играчите да са малко , единственото нещо което може да се направи е место 4 две вселени една 3 месеца и другата 6 така ще има повече играчи.
Мхм ... това предложение ми се струва много по добро от моето , някой да има някакво друго предложение ?
Защо просто не направим няколко сносни предложения и администраторите да преценят кое е най - удачно и т.н
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
RageForYou написа:Цитат(RageForYou @ May 18 2009, 23:18) Мхм ... това предложение ми се струва много по добро от моето , някой да има някакво друго предложение ?
Защо просто не направим няколко сносни предложения и администраторите да преценят кое е най - удачно и т.н
Бф трябва да ти идва отвътре, виж роял играе играта от самото и начало , регнат е на всички вселени и си цъка човека . То ще го предложиш на твой приятели те ще влезнат и ще поиграят 2-3 дена и после ще станат и .както написа райд, играта омръзна, най добре ще е да са две вселени те ще балансира играта от към играчи. Показвал съм я но мой приятели , и те като ме попитат каква е наградата веднага се отказват, защото няма такава де., абе аз от 4г се опитвам да намеря някой от Свиленград да ме сииитва и досега не съм намерил такъв който да цъка бф
edit:Иначе аз съм си дяволче де, на всички , приятели който са играли играта им имам скайпа и постоянно ги приканвам да играят
Последна промяна от Mo`Money на пон май 18, 2009 9:57 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
конфа е расата ... след нокса
а пък за нови хора .. трудно аз навивах приятелката ми да си прави акаунт да играе ама ... вика като те гледам тебе къв си като седнеш ... :X
а пък за нови хора .. трудно аз навивах приятелката ми да си прави акаунт да играе ама ... вика като те гледам тебе къв си като седнеш ... :X
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
преди реваха, че конфа не ставал за раса.. дадоха му бонус и всички ся реват че конфи водиCrashedd написа:QUOTE (Crashedd @ May 18 2009, 20:30) мм ии аз съм на мисълта че няма баланс в момента има само 1 раса ии това е конфа![]()
пп аз опитвам да накарам няколко фр-та да играя несериозна работа..![]()
![]()
![]()
абе винаги е било така 1-на доминираща раса.. даже лоад-а или рояла го беши писал някаде, че винаги правят една раса да доминира над другите или нещо от сорта
м/у другото и аз съм съгласен за 2-ве вселени ама и да баннат рояла по IP