Имахте ли камери ?
Е, то оценяването е в стил "Сбъркана тема, сбъркан жанр и 8 нарушени правописни правила... отнемане 0,0001 от оценката...". Направи преразказ и ще имаш около 5,25-5,50, ако всичко друго е без грешка.
Последна промяна от LoaD на пон май 18, 2009 9:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
В интерес на истината максималният брой точки от съчинението е 30. А 30 точки трудно дават. Без съчиниение, с хубаво резюме и план към него, ако всичко останало е вярно, оценката около 5...
Последна промяна от hammer на пон май 18, 2009 9:31 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
бе за вас незнам аз тая по БЕЛ съм я набелязъл наща учителка малии ако я фана ..
пп иначе дано нас не ни прецакат с задължителни математика и БЕЛ ии един предмет пожелание
пп иначе дано нас не ни прецакат с задължителни математика и БЕЛ ии един предмет пожелание
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
То и половината от моя клас сме набелязали нашта по белCrashedd написа:QUOTE (Crashedd @ May 18 2009, 23:36) бе за вас незнам аз тая по БЕЛ съм я набелязъл наща учителка малии ако я фана ..![]()
![]()
пп иначе дано нас не ни прецакат с задължителни математика и БЕЛ ии един предмет пожелание![]()
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Целта не е да не го правиш. А каквото и да направиш, тия се оливат с даването на точки... поне при нас.hammer написа:Цитат(hammer @ May 18 2009, 23:26) В интерес на истината максималният брой точки от съчинението е 30. А 30 точки трудно дават. Без съчиниение, с хубаво резюме и план към него, ако всичко останало е вярно, оценката около 5...
А имаше ли пак реклами на матурите по телевизията (в последните месеци изобщо не гледам тъпите ни медии, колко по-добре било...). Миналата година си беше гениално просто - реклама на нещо, което е задължително...
P.S.: а скоро очаквайте и:
Настана времето на страшната истина.
Предстоеше най-тежката битка... в дъждовете на месец септември.
Очаквайте - напрежение, динамика и драматични обрати.
От създателите на Семестриалните заверки и "Сега ще видите кон боб яде ли"
и със специалното участие на Студентски град -
Сесия 2009... в университетите от септември.
Последна промяна от LoaD на пон май 18, 2009 10:03 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Е то зависи от училището....ние си имахме по една на всеки етаж 
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
аре бе мишоци готови ли сте за матурата след малко защото таяматурасега дето е пълни гащи ицапа панталони чесно ви кажа аз шот таявсъщмост е наи важнаот БЕЛ шот ства ше кандидатстваме все пак ине трябва да има никои под 5 и 50 наи малко(даи боже 3 и да семахат тея матури) та както ид а е касмет на матурите

-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Ти, ако имаш оценка различна от 2 значи проверяващияt трябва да го разтрелят публично в центъра на града тиfabrikata написа:QUOTE (fabrikata @ May 19 2009, 06:55) аре бе мишоци готови ли сте за матурата след малко защото таяматурасега дето е пълни гащи ицапа панталони чесно ви кажа аз шот таявсъщмост е наи важнаот БЕЛ шот ства ше кандидатстваме все пак ине трябва да има никои под 5 и 50 наи малко(даи боже 3 и да семахат тея матури) та както ид а е касмет на матурите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()