Имахте ли камери ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
krada
Редник (Private)
Регистриран: вт май 05, 2009 9:30 am
Контакти:

Мнение от krada »

е мене тая кранта по литература ми вика ааа невъзможно да се падне алеко невъзможно ама его на падна се и тя както го говорешпе никои не са е готвил от класа за него и пляс резнаха ни квитанциите
TheEvilSide
Редник (Private)
Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
Контакти:

Мнение от TheEvilSide »

fabrikata написа:Цитат(fabrikata @ May 18 2009, 21:39) е мене тая кранта по литература ми вика ааа невъзможно да се падне алеко невъзможно ама его на падна се и тя както го говорешпе никои не са е готвил от класа за него и пляс резнаха ни квитанциите

деба за алеко и ние небехме учили много :( голяма изненада беше :( да беха дали ДимитърДимов "Тютюн" или каквото и да е друго :)
krada
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от krada »

ае извинявам са за спама ама какво ли ще се случи ако се направи една тема за скаиповете дали ще има желаещи да си оставят скаиповете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Ако има доста огромно значение в случая с матурите
[color=#000000]RageForYou [/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 18 2009, 21:34) малиии добре че аз отървах матурите :) инъче много му бях отпуснал края 12-ти клас :)
Tо винаги е до късмет... втория срок на 12-ти у нас почти не стъпвах, камо ли пък в училище, класният се скъса да мрънка и да философства, накрая му затворих устата с 6-ци и на матурите, и на предварителните... :>

Камери във всички български училища ще има знаете ли кога? Когато направят изборите през седмица, тогава даже и хубави пътища може да доживеем, на снимка поне.

Как бяха тази година матурите? Кои бяха най-лесни и кои най-зли?
Последна промяна от LoaD на пон май 18, 2009 7:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
TheEvilSide
Редник (Private)
Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
Контакти:

Мнение от TheEvilSide »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 18 2009, 21:44) Как бяха тази година матурите? Кои бяха най-лесни и кои най-зли?

Вариант 1 като цяло беше лесен :) имаше и сложни въпросчета :) но успяхме да препишеме дано тоя дето преписвах от него да не е бил по голем двойкаджия от мене :lol:
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Класната ми се разболя и ни докараха една даскалка от изправителен дом ( цербер ) . Аз нагъл си заспах пред нея в часа , ама ми писа 5 за годината , все пак кой ти влиза всеки ден в училище с лопата , псува учениците и копае кестени в задния двор на училището :D
[color=#000000]RageForYou [/color]
krada
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от krada »

хахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

брачеда ми преписал на матурата по бел.. аз му викам камери.. ? той вика да бе.. питал даскала оня му отговорил "никога не е имало и никога няма да има" :c022: вика аз си носих помагалото по бел.. и даскалките му се паднали комшийки и викали " който ще преписва ся да почва " :lol:

и съм си решил до година с целия сак с разработките по бел да вървя :a013: :bravo: :a013:
Последна промяна от PycHakaa на пон май 18, 2009 9:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Raid написа:QUOTE (Raid @ May 18 2009, 21:37) матурата беше лесна , ако сте отговорили на всички въпроси вярно без съчинението имате 6
Глупости говориш ;)

А иначе и при мен камери нямаше (35-то), но пък специално в мойта стая бяха 2 крайно неприятни квесторки, които само като си обърнеш главата и те почваха :p140:

И 41-ви въпрос ме заби тотално :D
Последна промяна от hammer на пон май 18, 2009 9:29 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Отговори

Върни се в “Off Topic”