Kak заклах едни сателити :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ May 17 2009, 19:41) Въшност единствения начин да хванеш излизаща флота е ако играча е офф и атакуваш след кръсглия час.
Сателитите може да са били готови в 4:01 ама са си били в корабостроителницата. Рефреша в 5 ги е изплюл. Не е имало нищо какво да цели- имам предвид като време до минута или секунда ;)

Иначе - поздрави, ако бях на мястото на защитника не ми се мисли....
Всъщност рефреша е на 10 минути след първата атака веднага шпионирах и бяха там вече сателитите,а втората вълна беше 18 мин по-късно!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

И докато си пишем сладко,сладко изникна това http://gurunen.hit.bg/m0rtaL_vs_pusha%20mnogo.html :a076:
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ May 17 2009, 21:54) И докато си пишем сладко,сладко изникна това http://gurunen.hit.bg/m0rtaL_vs_pusha%20mnogo.html :a076:
изрудее :) трябваше да те оплескам докато ми беше бял, да не тормозиш све живо в спийдът :)
ако продължаваш така скоро всички ще станат неактивни или рязко ще намалеят регистрираните потребители :)
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

tresor написа:Цитат(tresor @ May 17 2009, 19:12) изрудее :) трябваше да те оплескам докато ми беше бял, да не тормозиш све живо в спийдът :)
ако продължаваш така скоро всички ще станат неактивни или рязко ще намалеят регистрираните потребители :)
еми казано напряко то и сега можеш да го опердашиш нал ти е сив така че неговори а действай :p140:
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

роуале аз бех на координат 1 ии пуснах 7500 сателита :) ама мойте сатки са в историята сега учените на планетата разработват гравитацията :c022:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

princessa_ написа:QUOTE (princessa_ @ May 17 2009, 22:32) еми казано напряко то и сега можеш да го опердашиш нал ти е сив така че неговори а действай :p140:
френдче ми е той, казах го шеговито, просто се опита да ме направи жертва но разбра че няма да стане
лафиме чат-пат и ми мятка доклади да плакна очета че не съм се бил от първата седмица след старта :)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

tresor написа:Цитат(tresor @ May 17 2009, 20:51) френдче ми е той, казах го шеговито, просто се опита да ме направи жертва но разбра че няма да стане
лафиме чат-пат и ми мятка доклади да плакна очета че не съм се бил от първата седмица след старта :)
:a086:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 17 2009, 22:38) роуале аз бех на координат 1 ии пуснах 7500 сателита :) ама мойте сатки са в историята сега учените на планетата разработват гравитацията :c022:
Всеки луд с номера си...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Доста рядко се намесвам тук но понеже битката е много особена ще кажа и аз две думи.Браво Мортале.Дали с късмет или не,битката е факт.Който търси намира.А ти ги търсиш здраво.Може и нета да му се е скапал на защитника.Никога няма да разберем защото вече се изтри.Ники год проявява някакви съмнения,но ми се струва че не е прав.Доста труд е вложил защитника в този начин на развитие.Нищо че сега трябваше още малко да се потруди за да пусне първата звезда.Въпреки всичко е вложил старание и разум и не би се оставил да бъде ударен точно когато е на косъм от заветната мечта.Просто много му е знаела устата.Когато аз си правех първите звезди бях и лидер на съюза.Направих всички дипломати включително и себе си за да не изтече информация кога ми излизат сателитите.Още веднъж поздравления Мортале.Скоро се включвам и аз.Или като бияч или като жертва.
Последна промяна от ankor на ср май 20, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”