Kak заклах едни сателити :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ May 17 2009, 16:58) :c022: къде пък ме навря мен между шамарите - :dizzy: - да съм казал нещо за "ТЪМНИТЕ СИЛИ В ИГРАТА"?!
Изкефих се на битката, а ти реши, че виждам конспирация...... :crazy_pilot:
Хехе извинявай човек,грешката е моя за niki_god се отнасяше,извинявай още веднъж :dizzy:
lamera
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 6:55 pm
Контакти:

Мнение от lamera »

тоя не ми е ясно само как сха искара звезди на 10к точки няма ли проучвания други няма ли мини или за заблуда е напраил тия сателити

иначе добра битка браво мортал :a013:
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Той хубаво щеше да пусне гравитационните,ама докато събере ресурс за ЗнС-то ще свърши рунда :k050:
m0rtal прекръсти се на imm0rtal :ok: :ok: :ok:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

lamera написа:QUOTE (lamera @ May 17 2009, 19:11) тоя не ми е ясно само как сха искара звезди на 10к точки няма ли проучвания други няма ли мини или за заблуда е напраил тия сателити

иначе добра битка браво мортал :a013:
Предлагам да разпънем мортал на кръст или на кръстосвач за тази битка и да го измъчваме докато си признае :)

За мен няма нищо съмнително в битката , тъй като тоя не беше влизал от 13:10 а според мортал сатките са станали след 16ч така, че не си е пуснал гравите което е показателно :)
Последна промяна от StarFighter на нед май 17, 2009 5:37 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

death4azis написа:Цитат(death4azis @ May 17 2009, 17:30) Той хубаво щеше да пусне гравитационните,ама докато събере ресурс за ЗнС-то ще свърши рунда :k050:
m0rtal прекръсти се на imm0rtal :ok: :ok: :ok:
mortal има две значения-едното е смъртен,тленен,а другото-смъртоносен... ;)
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 17 2009, 19:32) mortal има две значения-едното е смъртен,тленен,а другото-смъртоносен... ;)
Яяя,кой бил фен на Mortal kombat :galletos: Верно си смъртоносен,бате :a055:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

death4azis написа:Цитат(death4azis @ May 17 2009, 17:36) Яяя,кой бил фен на Mortal kombat :galletos: Верно си смъртоносен,бате :a055:
Е не съм фен на филма но ми харесва как звучи :a055:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 17 2009, 19:32) mortal има две значения-едното е смъртен,тленен,а другото-смъртоносен... ;)
сложи си го в подписа, тва ми беше първият никнейм като проиграх cs, налагаше се да го обяснявам на всички :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Няма да събере ресурс за диня ? Ай стига, моля ти се :) Точно на 10к ще събере ресурса за по-малко от 24 часа. Стига от тия 10к, да има поне 2к в транси и 50-60 кръста. Всичко останало е постижимо :) Иначе - литнал, ударил. Добре е поиграл с тия сатки :)
Последна промяна от VaN__ на нед май 17, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
lamera
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 6:55 pm
Контакти:

Мнение от lamera »

добре как на 10к точки е направил сички проучвания за да стигне да прави гравитационни и да ги пусне и след тва за 3HC е тва не мога да го разбера тоя тря да е някаф багав наи вероятно схтото само от проучванията и от другите работи ша качи повече от 10к според мен аиде някои да ми го обясни това ако може
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”