danivass написа:Цитат(danivass @ May 17 2009, 17:55) Браво че си му помогнал със рециклирането
п.п Защо 2-рото к във името на темата е на латиница?
Не е второто "к" на латиница, а цялата дума е на латиница (главно К и а нямат разлика с кирилицата), почнал е на EN и е сменил, голяма работа .
Много хитро си го засякал значи. А що не е влезнал... па то малко ли теми се изписаха по въпроса, щом чак ти е казал към колко часа ще ги пуска, считай за какъв професионалист иде реч . Разби му мечтите за пъкления план. Засечката си я бива, а по-сладки бойни точки от разбити сателити за гравитационни, здраве му кажи.
Последна промяна от LoaD на нед май 17, 2009 4:36 pm, променено общо 1 път.
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ May 17 2009, 18:17) ми след 16:30 са станали защото първата атака не уцелих...всико дойде от там че много ми се хвалеше че ще пуска звезди!
LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 17 2009, 16:29) Не е второто "к" на латиница, а цялата дума е на латиница (главно К и а нямат разлика с кирилицата), почнал е на EN и е сменил, голяма работа .
Много хитро си го засякал значи. А що не е влезнал... па то малко ли теми се изписаха по въпроса, щом чак ти е казал към колко часа ще ги пуска, считай за какъв професионалист иде реч . Разби му мечтите за пъкления план. Засечката си я бива, а по-сладки бойни точки от разбити сателити за гравитационни, здраве му кажи.
Ми не знам защо не влиза!?Аз въобще не вярвах че ще се получи,пуснах ги така за спорта със бавна скорост и си гледах филмче че дори само рефрешвах и за моя изненада се получи,разбира се признавам си че това е късметлийска битка но пък и късмета е част от играта!А може би Thrall ще ни осветли по въпроса предполагам като влезне...
Последна промяна от m0rtaL на нед май 17, 2009 4:40 pm, променено общо 1 път.
Колко интригуващо, колко завладяващо, та чак буди "тъмни помисли" за проверка към администратора на вселена Спийд.Но поспри, о "тъмна сянка" на мрачните помисли.Недей забравя, че в играта Булфлийт игра всеки 2 ри си раздава точния час на излизане на сателитите .
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
niki_god написа:Цитат(niki_god @ May 17 2009, 16:42) Колко интригуващо, колко завладяващо, та чак буди "тъмни помисли" за проверка към администратора на вселена Спийд.Но поспри, о "тъмна сянка" на мрачните помисли.Недей забравя, че в играта Булфлийт игра всеки 2 ри си раздава точния час на излизане на сателитите .
Аз винаги играя честно,дори миналия ден ми предлагаха уговорена битка но я отказах ако искаш пиши ми на лични да ти пратя съобщенията,това е.А точен час не ми е казвал никой затова летях на две атаки,а относно проверките нямам нищо против,нищо не крия