Kak заклах едни сателити :)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

aip_99 написа:QUOTE (aip_99 @ May 17 2009, 18:20) :lol: тая сонда за разсейка ли я прати, да не падне някой кръст в боя :lol:

иначе - браво! чиста печалба! :a055: :bravo:

Ти смей се, ама историята помни как толкова сатки свалят 1-2 кръста ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

danivass написа:Цитат(danivass @ May 17 2009, 17:55) Браво че си му помогнал със рециклирането :)

п.п Защо 2-рото к във името на темата е на латиница?
Не е второто "к" на латиница, а цялата дума е на латиница (главно К и а нямат разлика с кирилицата), почнал е на EN и е сменил, голяма работа :) .

Много хитро си го засякал значи. А що не е влезнал... па то малко ли теми се изписаха по въпроса, щом чак ти е казал към колко часа ще ги пуска, считай за какъв професионалист иде реч :) . Разби му мечтите за пъкления план. Засечката си я бива, а по-сладки бойни точки от разбити сателити за гравитационни, здраве му кажи.
Последна промяна от LoaD на нед май 17, 2009 4:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ May 17 2009, 18:17) ми след 16:30 са станали защото първата атака не уцелих...всико дойде от там че много ми се хвалеше че ще пуска звезди!
:) е тогава ще си ги направи пак :a055:
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 17 2009, 16:29) Не е второто "к" на латиница, а цялата дума е на латиница (главно К и а нямат разлика с кирилицата), почнал е на EN и е сменил, голяма работа :) .

Много хитро си го засякал значи. А що не е влезнал... па то малко ли теми се изписаха по въпроса, щом чак ти е казал към колко часа ще ги пуска, считай за какъв професионалист иде реч :) . Разби му мечтите за пъкления план. Засечката си я бива, а по-сладки бойни точки от разбити сателити за гравитационни, здраве му кажи.
Ми не знам защо не влиза!?Аз въобще не вярвах че ще се получи,пуснах ги така за спорта със бавна скорост и си гледах филмче че дори само рефрешвах и за моя изненада се получи,разбира се признавам си че това е късметлийска битка но пък и късмета е част от играта!А може би Thrall ще ни осветли по въпроса предполагам като влезне...
Последна промяна от m0rtaL на нед май 17, 2009 4:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 17 2009, 18:36) ..... А може би Thrall ще ни осветли по въпроса предполагам като влезне...

Човекът влезна .... :dizzy: .... и потъна в Небитието .... :dizzy: :lol: :P
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Колко интригуващо, колко завладяващо, та чак буди "тъмни помисли" за проверка към администратора на вселена Спийд.Но поспри, о "тъмна сянка" на мрачните помисли.Недей забравя, че в играта Булфлийт игра всеки 2 ри си раздава точния час на излизане на сателитите :c022: .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ники, става въпрос за ламер на 25к, всичко е възможно :) . В смисъл, целия съюз са ламери -

ЦитатИнформация за съюз lamers[/quote]
Последна промяна от LoaD на нед май 17, 2009 4:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ May 17 2009, 16:42) Колко интригуващо, колко завладяващо, та чак буди "тъмни помисли" за проверка към администратора на вселена Спийд.Но поспри, о "тъмна сянка" на мрачните помисли.Недей забравя, че в играта Булфлийт игра всеки 2 ри си раздава точния час на излизане на сателитите :c022: .
Аз винаги играя честно,дори миналия ден ми предлагаха уговорена битка но я отказах ако искаш пиши ми на лични да ти пратя съобщенията,това е.А точен час не ми е казвал никой затова летях на две атаки,а относно проверките нямам нищо против,нищо не крия :P
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

americanec

2009-05-15 18:26:51 Докладвай

dam,aide da naprawim edna bitka
iskash li,che ne mi se igrae we4e

americanec
Прочетено

2009-05-15 18:33:45

е то и на мен ми поомръзна но не аз
уговорени битки не правя :)

aip_99 и това ли ти изглежда "тъмно" :P
Последна промяна от m0rtaL на нед май 17, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 17 2009, 18:52) aip_99 и това ли ти изглежда "тъмно" :P

:c022: къде пък ме навря мен между шамарите - :dizzy: - да съм казал нещо за "ТЪМНИТЕ СИЛИ В ИГРАТА"?!
Изкефих се на битката, а ти реши, че виждам конспирация...... :crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”